לראשונה מאז הפרידה: גל רובין ומודי ספורי באותו אירוע
חודש וחצי אחרי שנפרדו נפגשו האקסים באירוע של הסוכנות המשותפת שלהם, ועל פי נוכחים במקום - היה לא נעים בכלל. השניים לא דיברו בכלל והתעלמו לחלוטין זה מזו, זאת לאחר ששניהם שיתפו שהסירו את הקעקועים המשותפים ונגררו לסכסוך פומבי ברשתות החברתיות


גל רובין ומודי ספורי ניהלו זוגיות סופר מתוקשרת בשנה וחצי האחרונות, אך לפני כחודשיים הקשר ביניהם הגיע לסיומו.
אמש (שני) השניים נפגשו באירוע הרמת הכוסית של סוכנות יולי, שבה הם מיוצגים, שנערכה לכבוד השנה החדשה בהוט סינמה "אושילנד" כפר סבא. על פי אנשים שהיו במקום, רובין וספורי התעלמו זה מזו ושררה ביניהם שתיקה רועמת.


כזכור, מודי וגל התחילו את מערכת היחסים בניהם בסערה גדולה ונאלצו להתמודד עם ביקורות קשות. רק השבוע מודי חשף שהוא הסיר את הקעקוע המשותף שעשה עם רובין, מה שגרם לאקסית לשתף שגם היא הסירה את הקעקוע שלה, אך טענה שלא פרסמה את זה מתוך כבוד אליו.
גל ומודי לא היו היחידים שמשכו את תשומת הלב באירוע הנוצץ. רגע לפני שיינשאו, יוגב מלכה וג'וליה שחר הגיעו לאירוע ונראו הכי מאוהבים שיש. גם המיוצגות דיאן שוורץ, ירדן אדרי ושרית פולק באו להרים כוסית. רגע אחרי שההורים שלו עזבו את הארץ, אסי בוזגלו הגיע יחד עם אשתו עדי בוזגלו כדי לחגוג את השנה החדשה.




