אלמז מנגיסטו מתכוננת לריאיון באנגלית בדרך לא שגרתית
מתברר שלמגישת החדשות יש עוד מה להשתפר בכל הנוגע לריאיונות בשפה האנגלית, כי היא ביקשה מהחברה הטובה, הסטייליסטית של קים קרדשיאן דני לוי, לעבוד איתה על הניסוח של השאלות. בסרטון טיקטוק משגע, אלמז מראה את שיעור האנגלית של דני - ואת התוצאה על המסך. איפה נרשמים לשיעור הזה?


בזמן שאנחנו עוד מעכלים את החברות הלא צפויה בין מגישת חדשות 12 המהממת אלמז מנגיסטו לסטייליסטית של קים קרדשיאן דני לוי, השתיים העלו סרטון מושלם שבו הן מראות עד כמה החברות ביניהן קרובה.
מתברר שלאלמז יש מקום לשיפור בכל הנוגע לריאיונות בשפה האנגלית, כי היא ביקשה מהבסטי שלה דני ללמד אותה איך לנסח נכון את השאלות. בסרטון המתוק הראתה אלמז את שיעור האנגלית של דני, בו הסטייליסטית הבין-לאומית הסבירה לה איך להגות נכון את השאלות במבטא אמריקאי מושלם. לאחר מכן גם הציגה את התוצאה המרשימה על המסך. זה שיעור אנגלית שלגמרי היינו רוצים לקחת בו חלק.
כזכור, בקיץ שעבר בין דני לאלמז התפתחה חברות אמיצה ומאז הן בלתי נפרדות. החברות בין השתיים ניצתה באותו זמן שבו אלמז נצפתה צמודה למיליארדר היהודי-אמריקאי והאקס של יעל שלביה ברנדון קורף. אומנם הרומן בין השניים לא הבשיל לכדי משהו אמיתי אבל החברות המסקרנת עם דני נשארה.