mako
פרסומת

ג`ובאני רוסו: "מנסים לרסק לי את החיים, אחזור לישראל"

ג`ובאני רוסו מסר לערוץ הספורט תגובה ראשונית על השמועות המקשרות אותו לכאורה לאיומים שספג מהעולם התחתון: "נשבע בהורים שלי. מדובר בהמצאות. המום ממה שקורה במדינה"

פורסם:
sportFive1581898
צילום: ספורט 5
הקישור הועתק
sportFive1581898
צילום: ספורט 5

מגיב לראשונה. בשיחה לערוץ הספורט, ג`ובאני רוסו התייחס היום (ראשון) לשמועות שהתפרסמו לאחרונה אודותיו שמקשרות אותו לעולם התחתון. רוסו טען בין היתר שמנסים לפגוע באופן משמעותי בחייו, והבהיר כי הוא יחזור לישראל בהמשך.

"אני לא מבין מי החליט לרסק לי את החיים. אין לי קשר לנושא", טען רוסו. "המשטרה לא קראה לי מעולם, לא הסתכסכתי עם איש. אני לא יודע במה מדובר. קמתי בארצות הברית ואני המום ממה שקורה במדינה ומגורמים שהורסים את שמי".

"אחזור לארץ. אני מתואם עם מכבי חיפה ומנסה לאתר כישרונות צעירים שיגיעו למדינה. אני בוחן אפשרו תלפתוח לאשתי מאיה עסק כאן במיאמי, רועי בני בודק אפשרויות בארצות הברית".

"הייתי אמור לחזור לפני שבועיים אבל הטיסה בוטלה. אחזור לארץ. אני ער לשמועות לכך שמקשרים את שמי עם עבריינים ופעולות כאלה ואחרות. לא יודע על מה מדובר. אקח כל אחד שאאתר את שמו לבית המשפט. נשבע בהוריי - מדובר בהמצאות".

"אין לי שום קשר למשהו פלילי. מבקש שיניחו לי, נותן לך את המילה שלי. מדובר בעלילת דם, יש גורמים זדונים שעומדים מאחוריה".