הקשר המפתיע בין חיה בוקובזה לקומיקאי
רק הכרנו את כלת "חתונמי" חיה בוקובזה, וכבר היא הפכה להיות אחד השמות המדוברים במדינה. בזמן שאנחנו מנסים להכיר אותה יותר, גילינו קשר מפתיע לסטנדפיסט האהוב מתן פרץ. אז איך השניים מכירים? יש לנו את התשובה


היא אמנם רק בתחילת דרכה, אבל הזוגיות של חיה בוקובזה ומור זר כבר הצליחה להשאיר את חותמה על העונה השביעית של "חתונה ממבט ראשון" (פרק חדש בשבת, אחרי החדשות, קשת 12). בחתונה של השניים זכינו לראות ולהכיר כמה מבני המשפחה והחברים הקרובים של חיה, אך זה היה רק קצה הקרחון. מסתבר שיש לה קשר מעניין לאחד הסטנדאפיסטים האהובים בישראל.
חיה הכירה את מתן פרץ, קומיקאי מצליח על הבמות וברשת, כשלמדו יחד באותה פנימייה צבאית. מתן למד שכבה מעליה והיא למדה יחד עם אחותו הקטנה. במהלך תקופת הלימודים נוצר בין השניים קשר חברי, וחיה אף נהגה לבקר בבית משפחת פרץ ולעשות אצל שבתות. לאחר שחיה הופיעה לראשונה על המסך, מתן פרגן ברשתות החברתיות והעלה סטורי ל-221 אלף עוקביו בו כתב: "את מלכה ואני מקווה באמת שמצאת את הזיווג שלך חיים שלי, מגיע לך".

כזכור, חיה בת ה-34 מאשקלון משתתפת בתוכנית לצד מור זר בן ה-33 מראשון לציון. את ירח הדבש שלהם הם העבירו בואל ד'יזר, עיירת סקי צרפתית, שם לצד הזוגיות עבדו על כישורי הספורט החורפיים שלהם.