mako
פרסומת

אחרי ההתבטאות החריגה על "זיכרון בסלון": כוכבת "לאב איילנד" מגיבה

מוקדם יותר היום ליאל קוליק, משתתפת הריאליטי "לאב איילנד", עוררה סערה לאחר ששיתפה את עוקביה כי היה לה "משעמם" כשהתארחה במפגש של "זיכרון בסלון" לקראת יום השואה. כעת, לאחר שעוררה את זעמם של רבים, כולל את מנכ"לית המיזם, קוליק מגיבה לדברים - ובוחרת להתנצל: "אני בעצמי נכדה לניצולי שואה, אז זה מאוד חשוב לי הנושא, ואני לא מזלזלת בשום דבר כזה"

לילך מרקוביץ'
פורסם:
ליאל קוליק לאב איילנד
צילום: instagram, פרטי
הקישור הועתק

ליאל קוליק, שהשתתפה בריאליטי "לאב איילנד" בשנה שעברה, עוררה מוקדם יותר היום (שלישי) סערה ברשתות החברתיות לאחר ששיתפה את העוקבים שלה כי התארחה במפגש של "זיכרון בסלון" לקראת יום השואה - והיה לה "משעמם", לדבריה. 

כעת, אחרי שהתבטאותה גררה אין-ספור ביקורות מכל כיוון, כולל תגובה חריפה ממנכ"לית "זיכרון בסלון" בכבודה ובעצמה, קוליק החליטה להגיב לנושא - ובחרה להתנצל. "היי לכולם, קוראים לי ליאל. ראיתם בטח את כל הפרסומים ברשת, חשוב לי רגע להסביר את עצמי", אמרה קוליק. 

"כל כך חשוב לי רגע להסביר את עצמי - כל כך חשוב לי הנושא של יום השואה, לכן הלכתי ל'זיכרון בסלון'. היה לי חשוב למסור את הסיפור הלאה ולהמשיך את המסורת". עוד אמרה ליאל: "אני בעצמי נכדה לניצולי שואה, אז זה מאוד חשוב לי הנושא, ואני לא מזלזלת בשום דבר כזה".

בהמשך קוליק טענה שהדברים "יצאו מהקשרם ולקחו את זה למקום אחר לגמרי ממה שהתכוונתי". עוד כתבה: "כשהגעתי ל'זיכרון בסלון' לא הייתה שם שום עדות שואה ולא היה שם שום דבר שקשור לשואה, וזו הייתה הכוונה שלי, לא שום דבר אחר". לאחר מכן, קוליק סוף כל סוף התנצלה: "אז אני מתנצלת שוב בפני כל מי שנפגע ומתנצלת בפני המשפחות. שום דבר כזה או אחר לא היה, לא היה לי שום אינטרס, לא ידעתי שזה יתפוצץ לכזה דבר, וזהו, חשוב לי רק לשים את הדברים על השולחן".