במאות אלפי שקלים: עומר נודלמן קוטפת קמפיין נחשק
הדוגמנית והשחקנית לא נחה לרגע, וכעת ל-mako סלבס נודע כי נודלמן מוסיפה לרזומה שלה קמפיין חדש ונחשק למותג איפור ששווה המון כסף. כל זאת קורה לצד קמפיינים נוספים שהיא מובילה השנה - ובזמן שהיא מככבת לנו על המסך ב"רוקדים עם כוכבים" וזוכה לביקורות מצוינות. פרסום ראשון


פרסום ראשון: הדוגמנית, השחקנית ועכשיו גם הרקדנית עומר נודלמן קוטפת קמפיין יוקרתי בשווי של מאות אלפי שקלים. ל-mako סלבס נודע כי נודלמן נבחרה להיות הפרזנטורית החדשה של מותג האיפור עדה לזורגן, והיא הולכת להיות הפנים של חברה.
נראה שזו לגמרי השנה של נודלמן. רק לאחרונה דיווחנו לכם לראשונה שעומר נבחרה להיות המחליפה של אגם רודברג, ובימים אלה היא משמשת כפרזנטורית של חברת Be פארם יחד עם הדוגמנית טיטי איינאו.


בנוסף לכל זה, אמש (ראשון) נחשפנו לכישרון הריקוד של נודלמן בפרק הבכורה של "רוקדים עם כוכבים", כשהיא והמנטור שלה מתנאל קונבסקי הפתיעו את כולם עם נאמבר רומבה מחשמל והעניקו סיפתח מטורף לתוכנית.