אותו גבר, אותו קמפיין: המחליפה המפתיעה של עומר נודלמן
אחרי שנודלמן ומותג האופנה טרמינל X החליטו לסיים את שיתוף הפעולה המקצועי בתום שנה אחת בלבד, ל-mako סלבס נודע כי מי שתחליף אותה היא לא אחרת מהדוגמנית נועם בוהדנה. פרט מעניין לא פחות הוא שבוהדנה יוצאת בשנה האחרונה עם עידו ברניקר, האקס ומי שהיה הארוס של נודלמן עד לפני שנתיים. פרסום ראשון


טרמינל אקסית: בפברואר האחרון פרסמנו כאן ב-mako לראשונה כי השחקנית-דוגמנית עומר נודלמן ומותג האופנה טרמינל X החליטו על סיום שיתוף הפעולה המקצועי בתום שנה אחת בלבד.
כעת ל-mako סלבס נודע כי מי שהולכת להחליף את נודלמן ומצטרפת למותג כשגרירה מובילה היא לא אחרת מהדוגמנית נועם בוהדנה. כבר בימים הקרובים בוהדנה צפויה להצטלם לקמפיין הראשון שלה לסתיו-חורף 2026 של החברה.

פרט מעניין לא פחות הוא העובדה שבשנה האחרונה נועם מתגוררת במיאמי, שם היא מנהלת זוגיות עם לא אחר מאשר עידו ברניקר, האקס של הפרזנטורית המתחלפת, נודלמן עצמה.



כזכור, ברניקר, איש עסקים ישראלי שמתגורר בפלורידה, ניהל זוגיות עם נודלמן במשך שלוש שנים, והשניים אף התארסו, אך בסופו של דבר החליטו להפריד כוחות ולבטל את החתונה בדצמבר 2023. מאז נודלמן נכנסה לזוגיות עם שון סימנוביץ', אחיה של הדוגמנית קורל סימנוביץ'.
