mako
פרסומת

קרן פלס: "היו לי הרבה הפרעות אכילה בחיים. אני עובדת על האיזון"

קרן פלס ידועה כמי שמשתפת בכנות על אתגרים איתם היא מתמודדת בחיים, ואחד מהם ללא ספק סובב סביב אוכל. במפגש מול משתתפי "ריאיון מיוחד", היא מספרת שחוותה לאורך השנים הפרעות אכילה ואיך נראית לדעתה גישה בריאה לתזונה

דסק קשת 12
mako
פורסם:
קרן פלס
צילום: instagram, instagram
הקישור הועתק

הזמרת קרן פלס התייחסה מספר פעמים למקום של אוכל בחייה וכיצד הוא השפיע עליה. גם המראיינים החדים של "ריאיון מיוחד" (פרק חדש מחר, שישי, אחרי אולפן שישי, קשת 12) שמו לב לפרט הזה ומעלים בפניה את הדבר בצורה שרק הם יודעים.

אחת המראיינות מתעניינת במיוחד בנושא בפן האישי: "את אומרת שאוכל נותן לך הרבה פעמים איזושהי התמודדות עם דברים. גם אני בעצמי מנסה לעבוד על זה, אז איך באמת את שומרת על זה?". פלס עונה, איך לא, בדימוי מעולם המוזיקה: "אני אקורדיון, אני עושה מוזיקה מלהתרחב ולהצטמצם".

פלס מתארת מהם לדעתה הדברים החשובים שצריך לזכור במה שנוגע לאוכל: "לא צריך לאכול ממקום של הפרעת אכילה, שגם זה היה לי הרבה בחיים, שאני אוכלת כי רע לי, או כי אני מאושרת. צריך לאכול כי זה כיף, נעים ובשליטה. נראה לי איזון זה דבר חשוב בחיים, אז אעבוד על האיזון".

קרן פלס ב"ריאיון מיוחד"
קרן פלס ב"ריאיון מיוחד" | צילום: אורטל דהן