mako
פרסומת

מעיין אדם: "יתכן שאעשה 2-3 סבבי כימו, לסרטן יש סיכויי חזרה גבוהים"

לאחר שהתגלה בבטנה ממצא חריג וענק בקוטר של 25 ס"מ, אשת הטלוויזיה ויוצרת התוכן חשפה לפני שבועיים שהגידול התברר כסרטן נדיר בשחלה. כעת היא מעדכנת במצב הבדיקות ומשתפת באינסטגרם על המשך הטיפול שצפוי לה. "אם לא הכל חוזר תקין, יוצאים למלחמה. אני אנצח", כתבה אדם

לילך מרקוביץ'
פורסם:
מעיין אדם
צילום: instagram
הקישור הועתק

ביולי האחרון שיתפה מעיין אדם במקרה חריג שהוביל לאשפוז בבית החולים בעקבות נפיחות בבטן שלא ירדה מאז הלידה - והתגלתה כציסטה חריגה בגודלה. לפני כשבועיים, אדם חשפה כי אותה ציסטה התבררה כגידול חריג בשחלה, וכעת אשת הטלוויזיה משתפת באינסטגרם במצבה הרפואי כיום - ומדברת על התרחישים האפשריים. 

"אם הכל יחזור תקין יתכן שאעשה 2-3 סבבים של כימו כטיפול מונע, לסרטן הזה יש סיכויי חזרה גבוהים", פתחה אדם את תשובתה לעוקבת ששאלה על הנושא. היא המשיכה והסבירה שבתרחיש אחר, ופחות טוב - היא תצטרך לעבור הליך מורכב הרבה יותר. "אם לא הכל חוזר תקן, יוצאים למלחמה - ואני אנצח בוודאות של 100%", כתבה. 

אדם ענתה לעוקבת נוספת ששאלה על ההתקדמות עם התשובות של הגידול, והסבירה: "נעשה סדר רגע. חודש אחרי הלידה (בניתוח קיסרי), הגעתי עם כאבי תופת למיון וגילו שבבטן הנפוחה שלי יש גידול בגודל 25 ס"מ, והוציאו אותו בעוד ניתוח יחד עם השחלה והחצוצרה. כשבדקו אותו גילו שזה סרטן שצמח מתוך השחלה".

אדם המשיכה וכתבה: "נכנסתי לעוד ניתוח, שלישי, שבו עשו לי 4 פתחים נוספים בכמה מוקדים בבטן כדי להוציא עוד כל מיני חתיכות לבדיקה, לברר אם יש עוד גידולים, טרם קיבלתי תוצאות", עדכנה. נאחל לה רק בריאות ובשורות טובות.