mako
פרסומת

עברה פעמיים ניתוח "שרוול": "לא ידעתי איך להתנהל עם זה ואכלתי"

אלירן וסינדי דזן, כוכבי הסדרה "פריפריה אימפריה" מספרים על המהפך שעברו ביחד, איך קורה שעוברים פעמיים ניתוח "שרוול" ועל הקושי לשמור על הרגלי אכילה מסודרים בזמן המלחמה. "הושבתנו. מצאנו את עצמנו רק מכינים אוכל ואוכלים"

מערכת mako סלבס
mako
פורסם:
סינדי דזן לפני ואחרי הירידה במשקל
צילום: איתי דגן , פרטי
הקישור הועתק

"הקסם התפוגג, השרוול הפך לשמלה" אמרה סינדי דזן בשיחה עם אבי כאכון ב"כמעט שבת שלום". השניים, כוכבי סדרת הדוקו-ריאליטי "פריפריה אימפריה", עובדים בתחום הביוטי ונראה שמציבים לעצמם סטנדרטים קשוחים למדי.

בשביל אלירן דזן זה הניתוח הבריאטרי הראשון, "והאחרון" הוא מבקש לציין. סינדי לעומתו כבר עברה אחד לפני כמה שנים - "שקלתי 98 ק"ג והשלתי 34 ק"ג. הקיבה היא שריר והשרוול עלול להתרחב", סיפרה. "לא ידעתי איך להתנהל עם זה נכון, ראיתי שירדתי במשקל אז אכלתי מה שבא לי - ועליתי".

במצב קיצון כמו עכשיו במלחמה, רבים נאחזים בדפוסים מנחמים שעוזרים להם להרגיש מוגנים. אצל חלק, האכילה משמשת נחמה טהורה. "במלחמה הושבתנו. אנחנו גרים באשקלון, היינו סגורים כל היום בבית. לא עשינו כלום חוץ מלהכין אוכל ולאכול" סיפרו בני הזוג לחברי הפאנל שנדהמו מהכנות והשתתפו גם הם בשיחה.