mako
פרסומת

צמוד-צמוד: לי אברהמי בזוגיות חדשה – פפראצי זוגי ראשון

חודש ימים עברו מאז שהאחיות לי ואן אברהמי זכו ב"המירוץ למיליון 2024" ובצ'ק על סך מיליון שקלים. מאז נראה שהשתיים עלו על דרך המלך וחתמו כל אחת בסוכנות אחרת. אבל לצד כל ההצלחה במישור המקצועי, מתברר שלי נוחלת הצלחה גם במישור האישי ונמצאת לאחרונה בזוגיות חדשה. כל הפרטים על הבויפרנד החתיך – ופפראצי ראשון של הזוג

לילך מרקוביץ'
פורסם: | עודכן:
לי אברהמי
צילום: אינסטגרם, אינסטגרם
הקישור הועתק

בחודש שעבר האחיות לי ואן אברהמי הוכרזו כזוכות הגדולות של "המירוץ למיליון 2024" וזכו בצ'ק הנכסף על סך של מיליון שקלים. מאז השתתפותן בתוכנית, השתיים הפכו לכוכבות מסקרנות – ובמהלכה עלו שמועות רבות על רומנים שהיו מאחורי הקלעים לכאורה בינן לבין הזוג המתחרה, יפתח וסהר. מאז שעלתה התוכנית, יפתח בעצמו נכנס לזוגיות עם הדוגמנית מאי תגר, אן אברהמי מתחזקת זוגיות יציבה בעצמה – וכעת מגיע סוף סוף תורה של אחותה, לי, לזכות באהבה.

מתמונה שהגיעה למערכת mako סלבס, לי (25) נראית מבלה לה עם חברים ברוף-טופ תל אביבי, שלידה ניצב בחור חתיך, בזמן שכולם מרימים לחיים. אז יצאנו לבדוק ומתברר כי בשבועות האחרונים אברהמי פצחה בזוגיות עם גל רובין, בן 30, מתל אביב. רובין הוא איש עסקים בעל חברת אחזקות בניין.

לי אברהמי ובן הזוג החדש
צילום: פרטי, פרטי

השניים הכירו בקליניקה של לי ואן, ויוצאים יחד כבר כחודש, ולפי הפפראצי שקיבלנו לידינו נראה שהם ממש מאושרים יחד, ואנחנו מקווים שהבחור כבר עבר את אישורה של האחות אן. שיהיה בהצלחה.