"תועדנו והובכנו": גיא איתן על הבחורה החדשה בחייו איתה נתפס מתנשק
אחרי שצצו בימים האחרונים תמונות פפראצי שלו מתנשק לו באישון לילה עם בחורה אלמונית בתוך הרכב, תפסנו את גיא איתן לשיחה צפופה כדי להבין מה בדיוק קרה שם, במי מדובר - והאם אפשר להגיד שהוא כבר לא רווק?


מאז שהשתתף בעונה האחרונה של "האח הגדול", גיא איתן הפך להיות סלב מן המניין וצבר לעצמו למעלה מ-260 אלף עוקבים באינסטגרם. שמו של איתן עלה בימים האחרונים שוב לכותרות אחרי שתמונות פפראצי שלו מתנשק עם בחורה אלמונית התרוצצו ברשתות החברתיות.
אמש (ראשון) תפסנו אותו באירוע של חברת הביטוח "ליברה" לרגל השקת אפליקציית Chik לנהגים צעירים, וניסינו לדלות ממנו כל פיסת מידע על הסטטוס החדש בחייו. איתן לא מיהר לצאת בהצהרות על זוגיות חדשה, ולדבריו הוא עדיין מברר מה באמת קורה שם.

"זה משהו התחלתי, ידידה, שאמרנו שניקח את זה צעד קדימה", סיפר לנו גיא. "יצאנו פעם-פעמיים. תועדנו, הובכנו. מתקדמים קדימה, שומרים את זה בינינו כרגע. שומרים על הפרטיות. אם יש משהו לספר - אני אספר, רק תנו לי לחזק את זה קודם".
כזכור, גיא יצא בעבר עם הדוגמנית נעה בני, שהיא גם השותפה העסקית של נטע אלחמיסטר במותג בגדי הים "בננהוט". איתן ובני יצאו יחד במשך עשור שלם, הספיקו בזמנו לאחד כתובות - ואף להתארס ולבחור תאריך לחתונה שבסופו של דבר בוטלה, בעקבות פרידה שהתרחשה ב-2018.