mako
פרסומת

רגע, מה? כוכב ריאליטי ההיכרויות נראה בטינדר

לפני חודשיים וחצי, משתתף ריאליטי ההיכרויות "הקבוצה" שי בן אמו הכריז כי הוא חובק זוגיות חדשה. זה קרה רגע אחרי שפרש במפתיע מהתוכנית כי לא מצא את עצמו בתוך הפורמט. כעת, נראה שפרופיל הטינדר של בן אמו חזר לפעילות. האם הוא חזר לשוק הרווקים?

יפעת הללי אברהם
פורסם:
שי בן אמו עם בת הזוג נסטסיה
צילום: איתי דגן , פרטי
הקישור הועתק

את שי בן אמו הכרנו בנובמבר האחרון כשהופיע על המסך שלנו בריאליטי ההיכרויות "הקבוצה", אך די מהר שי הבין שהחוויה גדולה עליו ופרש מהתוכנית. מיד לאחר מכן הוא חשף שהוא בזוגיות מאושרת עם נסטיה, אך כעת נראה שפרופיל הטינדר שלו חזר לפעילות. האם השניים נפרדו והוא חזר לשוק הרווקים?

מתברר שהעניין יותר מורכב ממה שהוא נראה, כך לפחות שי מסביר לנו. "אכן יש לי טינדר, זו לא טעות", סיפר שי ל-mako סלבס. בימים אלה שי מפתח אפליקציה שבעזרתה ניתן יהיה לסרוק אנשים בסביבה הקרובה שלך ולהתחבר לחשבונות הטינדר או הלינקדאין שלהם, אז החשבון של שי באפליקציית ההיכרויות נועד להדגים על עצמו כיצד המיזם שלו עובד.

שי בן אמו
צילום: tinder

ומה לגבי הזוגיות עם נסטיה? אפשר להירגע, כי לטענתו - הם מאושרים מאי פעם: "אנחנו יחד ובקשר הכי טוב שהיה לי בחיים", אמר לנו שי. נזכיר שבן אמו שיתף בכל הפרטים על הזוגיות החדשה שלו עם נסטיה, בת 32, גרושה עם שני ילדים, מתל אביב. השניים בלתי נפרדים, ואפילו צפו יחד בזמן המסך הקצר של שי בשני הפרקים הראשונים של התוכנית. בן אמו ונסטיה התחילו לצאת שלושה חודשים לפני עליית התוכנית כך שבמהלך השידור הם כבר היו זוג של ממש.

שי בן אמו ובת הזוג נסטיה
צילום: איתי דגן , פרטי