mako
פרסומת

גל גדות במסר למשפחות החטופים: "לא נעצור עד שכולם יחזרו הביתה"

לציון 100 יום למתקפת 7 באוקטובר, שודר נאום מצולם של גל גדות בעצרת שנערכת היום בכיכר החטופים. "האהובים והאהובות שלכם הם האחריות של כל אחד ואחת מאיתנו. אנחנו חייבים להמשיך לפעול ולזעוק את הזעקה של כל אלה שעוד בשבי חמאס – אנחנו לא נעצור עד שכולם יחזרו הביתה!", אמרה גדות

לילך מרקוביץ'
פורסם:
גל גדות במסר למשפחות החטופים
גל גדות במסר למשפחות החטופים
הקישור הועתק

לציון 100 יום לשבת השחורה ולמתקפת 7 באוקטובר, גל גדות השתתפה בעצרת "100 ימים בגיהינום", שבמהלכה שודר נאום מצולם שלה ששודר כעת בכיכר החטופים. 

בנאום גדות קוראת למשפחות החטופים להמשיך את המאבק המוצדק להשבתם של יקיריהם הביתה - ומביעה את תמיכתה ונכונותה להמשיך ולעמוד לצידם. "האהובים והאהובות שלכם הם האחריות של כל אחד ואחת מאיתנו. אנחנו חייבים להמשיך לפעול ולזעוק את הזעקה של כל אלה שעוד בשבי חמאס - אנחנו לא נעצור עד שכולם יחזרו הביתה! 

"יש משמעות אדירה לכל מה שאתם עושים בארץ ובעולם, לכל עצרת, לכל משלחת, לכל סרטון ולכל כתבה שמתפרסמת. כל העולם רואה ושומע אתכם. נושא החטופים עומד בראש סדר העדיפויות בכל בית בישראל וגם בבית שלי".