קים מנאשרוב חושפת את השם של בנה הבכור
כוכבת הדוקו-ריאליטי "פריפריה אימפריה" קים מנאשרוב הביאה לעולם בשבוע שעבר את בנה הבכור, יחד עם בעלה ניר עשור. השניים חגגו היום את טקס הברית, שם נחשף השם שהחליטו לתת למתוק הקטן. ניחושים בקהל?


שמונה ימים אחרי שילדה את בנה הבכור בבית החולים איכילוב, כוכבת הדוקו-ריאליטי "פריפריה אימפריה", קים מנאשרוב, ובעלה ניר עשור, חגגו היום (רביעי) אחר הצהריים את טקס הברית המיוחל - שם חשפו כמובן את שמו של הרך הנולד.
מנאשרוב הודיעה כי היא מצפה לבנה הבכור ביוני, אחרי שהיא ובעלה ניר נישאו בקיץ 2022 באירוע נוצץ ומפואר - כיאה לאורח החיים הראוותני של כוכבות הדוקו ריאליטי שלצדה על המסך. עכשיו, כשחגיגות הברית מאחוריה, ואחרי שאתמול בערב המשפחה ציינה את המאורע גם בטקס ביתי ואינטימי, כבר אפשר לספר: השם שבחרה הכוכבת לבנה בכורה הוא סאן.
המשפחה המורחבת של קים לקחה אז חלק פעיל בהכנות לחתונה של השניים; האמא דליה, מעצבת שמלות כלה במקצועה, דאגה לשלוש השמלות שבתה החליפה באירוע - וסינדי, אחותה, הייתה אמונה על האיפור - כשבעלה אלירן טיפל בעיצוב השיער. ואין לנו ספק שהם ידאגו היטב גם לתוספת החדשה במשפחה, סאן. שיהיה בשעה טובה.