mako
פרסומת

דניאל פרץ במסר לעולם: "יש להתאחד נגד הטרור"

מהרגע שפרצה המלחמה, מפורסמים רבים ברחבי העולם ניסו להסביר מה קורה בישראל. כעת גם השוער הצעיר דניאל פרץ, שחתם לאחרונה בבאיירן מינכן, מצטרף למאמץ ההסברתי ומפרסם סרטון שבו הוא פונה לכל הספורטאים וארגוני הכדורגל בעולם להתאחד ולגנות את הטרור. "בואו נכבד את הקורבנות בדקה דומיה ונתאחד במלחמתנו נגד הרשע"

מערכת mako סלבס
mako
פורסם:
דניאל פרץ
צילום: אינסטגרם
הקישור הועתק

השוער הישראלי דניאל פרץ הצטרף לאחרונה לאחת מקבוצות הכדורגל הטובות בעולם - הקבוצה הגרמנית באיירן מינכן. כעת, כשיש לו כמות נכבדת של עוקבים והוא מוכר ברחבי העולם, הוא החליט לצלם סרטון שבו הוא מסביר מה קורה כרגע בישראל, ומבקש מארגוני הכדורגל העולמיים - עמדו יחד איתנו נגד הטרור.

"אני יודע מה זה להיות ספורטאי, כל כך הרבה לחץ, והעיניים של כולם עלינו בכל שנייה, בכל דקה ובכל שעה. לפעמים זה טוב, כי זה אומר שאנחנו יכולים להשפיע בעזרת כמה מילים שיכולות להגיע למיליונים. אני מבטיח לכם - זה לא קשור לפוליטיקה.

"יותר מ-1,300 אזרחים חפים מפשע נרצחו, יותר מ-2,700 נפצעו ויותר מ-150 חטופים בעזה, כולל תינוקות וקשישים. ראינו את זה כבר בעבר, באסון התאומים ובמתקפת הטרור ב-2015 בפריז. אנחנו יודעים עד כמה טרור פוגע ועד כמה חשוב להילחם נגדו.

"שמי דניאל פרץ, אני מישראל. החברים והמשפחה שלי מישראל. אנחנו עדיין מעכלים את כל מה שקרה. האימה, החטיפות, הטרור, הסיפורים שחשבנו שלא נשמע שוב. אני קורא לכל הספורטאים וארגוני הספורט ברחבי העולם לעמוד יחד. איך תוכלו לעזור? שתפו, צאו נגד הטרור, תרמו והישארו חזקים. בואו נכבד את הקורבנות בדקה דומיה, ונתאחד במלחמתנו נגד הרשע. אתם איתי?".

פרסומת