mako
פרסומת

נועה קירל בתגובה ראשונה על פרסום הזוגיות

מוקדם יותר פרסמנו לראשונה שנועה קירל ושוער מכבי תל אביב בכדורגל, דניאל פרץ, נמצאים בתחילתה של זוגיות. התגובות והביקורות לא איחרו לבוא, בעיקר על רקע העובדה שרק לפני פחות מחודש היא הפרידה כוחות באופן רשמי מתומר הכהן. כעת היא מגיבה לראשונה, בלי יותר מדי מילים

מערכת mako סלבס
mako
פורסם: | עודכן:
הקישור הועתק

"לא צריכה גבר": נועה קירל מגיבה לפרסום על הזוגיות החדשה שלה עם דניאל פרץ, שוער מכבי תל אביב ונבחרת ישראל בכדורגל, ו"עונה" לכל המגיבים והמבקרים שטענו שרק עכשיו היא נפרדה מתומר הכהן - וכבר המשיכה הלאה במהירות.

קירל פרסמה סרטון שלה מהאוטו לאחר אימון פילאטיס, וברקע צלילי השיר I DON'T NEED A MAN של הפוסיקט דולז, שאומר - "אני לא צריכה גבר שיגרום לזה לקרות, אני זוכה להיות חופשיה; אני לא צריכה גבר כדי להרגיש טוב, אני זוכה לעשות את הקטע שלי; אני לא צריכה טבעת על האצבע כדי להרגיש שלמה".

נועה קירל, דניאל פרץ
צילום: אסי קיפר, ההתאחדות לכדורגל | מתוך אינסטגרם

נזכיר שהסטורי הזה של נועה קירל מגיע אחרי לא מעט ביקורות שחטפה, על כך שהיא "מחליפה גברים כמו גרביים", "אין לה רגע דל", "תנשמי קצת אוויר של רווקות" ועוד. נועה, רק לפרוטוקול, תעשי מה שבא לך.