mako
פרסומת

שנים אחרי "המירוץ": רומי גמר בכנסת

רומי גמר פרצה לחיינו לפני קרוב לעשור, כשכיכבה עם אחותה ב"המירוץ למיליון". מאז חלפו הרבה מים בנהר, גמר למדה עבודה סוציאלית והתחילה לעבוד ימים כלילות, והבוקר (ד') היא הגיעה לכנסת ודיברה בועדה לזכויות הילד. כבוד

יפעת הללי אברהם
פורסם:
רומי גמר - הישראלית הסקסית 2014
רומי גמר - הישראלית הסקסית 2014 | צילום: ליאור קסון
הקישור הועתק

רומי גמר נכנסה לחיינו אי שם בשנת 2013, כשכיכבה על המסך יחד עם אחותה בתוכנית הריאליטי הכי אהובה, "המירוץ למיליון". כפי שאנחנו עוקבים אחרי כל הכוכבות החדשות בביצה, גם על חייה האישיים של רומי סיפרנו לכם לא מעט, עם צילומים לוהטים, קשרים חדשים ושאר נפלאות. כעת, אחרי שנים שלא שמענו ממנה, גמר עושה חיל במקומות שונים לחלוטין.

בשנים האחרונות גמר למדה עבודה סוציאלית, והיא עובדת ימים כלילות כעובדת סוציאלית מן השורה. עיקר עיסוקה של גמר הוא עם נערות בסיכון, והבוקר (ד') היא הגיעה לוועדה לזכויות הילד בכנסת, לדיון על ההחמרה במצוקות הנפשיות של בני נוער.

רומי גמר בכנסת
עבודת קודש. רומי גמר בכנסת | צילום: דני שם טוב, דוברות הכנסת

גמר שיתפה את הוועדה בקשיים שחוות הנערות בהן היא מטפלת, ובמחסור החמור במסגרות פוסט אשפוזיות. אנחנו מאוד שמחים לראות את הכוכבת עושה עבודת קודש, בכנסת – ומחוצה לה.