mako
פרסומת

במקום לגזור מחר חוגר - מאיה קיי תישאר עוד בצה"ל

הדוגמנית הצעירה מאיה קיי הייתה אמורה להשתחרר מצה"ל ממש מחר, אלא שבמקום לגזור את החוגר - נוספו לה עוד שבעה ימי שירות. מה הסיבה לכך? לא העובדה שהיא עשתה משהו שאסור - אלא דווקא עבודה אחת שלקחה על עצמה

יפעת הללי אברהם
פורסם:
מאיה קיי
מתוך קמפיין של JUV. מאיה קיי | צילום: אור גפן
הקישור הועתק

נכון שחיילים סופרים לאחור את ימי השחרור שלהם מצה"ל? זה בדיוק מה שעשתה הדוגמנית מאיה קיי, אלא שבמקום לספור לאחור את היום שנותר לה - נוספו לה עוד שבעה. קיי הייתה אמורה להשתחרר מחר (שלישי) ולגזור את החוגר, אבל זה כבר לא יקרה. היא תיאלץ להמתין עוד שבעה ימים, ואם לדייק - 168 שעות עד שהרגע הזה יקרה. ולמה?

קיי (20) טסה ללונדון לענייני עבודה וצילומים שיש לה שם, במסגרת עבודתה כדוגמנית - ולכן השחרור שלה נדחה. זה אומר שבפועל היא תהיה שבוע נוסף מדריכת מידע, שזה בעצם כתבת צבאית במיט"ב - מערך הגיוס של צה"ל. אתם הייתם מוכנים לדחות את השחרור בשביל עבודה בחו"ל? מודים שעל זה היינו חושבים פעמיים.

מאיה קיי
מתוך קמפיין של JUV. מאיה קיי | צילום: אור גפן

בימים אלה קיי מופיעה על המסך בעונה החדשה של "הישרדות", שם גם הכירה את בן זוגה הטברייני, טל מורד. השניים הכירו בצילומים על האי, ומאז מתחזקים זוגיות צמודה במיוחד - ואף עברו להתגורר יחד בתל אביב. האם נצפה לעליית מדרגה נוספת בזמן הקרוב? נמשיך לעקוב.