mako
פרסומת

תמונות ראשונות: ליאם גולן התגייס לצה"ל

אחרי שדחו לו פעם אחת את המעבר מהאזרחות לצבא ההגנה לישראל, ליאם גולן, בנם של אילנית לוי ואייל גולן - התייצב היום (ג') בבקו"ם, עלה על מדים בצבע ירוק זית והחל את שירותו הצבאי. בתקופה הקרובה הוא יעבור טירונות - ואמא אילנית לאט לאט מתרגלת לסיטואציה

יפעת הללי אברהם
פורסם:
ליאם גולן
צילום: מתוך אינסטגרם, instagram
הקישור הועתק

ליאם גולן, בנם הבכור של אילנית לוי ואייל גולן - היה אמור להתגייס לצה"ל לפני ימים אחדים, אבל רגע לפני שזה קרה ואחרי שהוא כבר חגג מסיבת גיוס עם המשפחה והחברים הקרובים - הודיעו לו כי הגיוס שלו נדחה וכי הוא יישאר עוד כמה ימים באזרחות. בסביבתו סיפרו כי ליאם כבר היה מוכן נפשית לגיוס, ולכן ההודעה על הדחייה קצת ביאסה אותו.

אבל הימים חלפו להם, ובדיוק כשאביו אייל מציין את יום הולדתו ה-51 - ליאם התייצב היום (שלישי) בבקו"ם והפך באופן רשמי לחייל בצבא ההגנה לישראל. לצדו של ליאם היו כמובן ההורים הגאים אייל ואילנית, אלירז שדה, האחיות אלין ואריאה, ורונית - אמו של אייל וסבתו של ליאם.

ליאם גולן מתגייס
עם אמא אילנית | צילום: איתי דגן , פרטי

ליאם גולן מתגייס
צילום: איתי דגן , פרטי

ליאם גולן מתגייס
חיבוק של אבא | צילום: איתי דגן , פרטי
פרסומת

ליאם גולן מתגייס
צילום: איתי דגן , פרטי

כמובן שאמא אילנית לקחה את הגיוס קשה, ובזמן האריזות לטירונות אתמול בלילה היא עדיין לא האמינה שהבן שלה מתגייס. הגיוס לצה"ל של ליאם מגיע בתקופה שבה החל לעשות את צעדיו הראשונים בעולם הבידור, עם שיר חדש שהקליט ותפקיד משחק ראשון בסדרה - אך כעת הכל ימשיך בקצב אחר כשהוא על מדים ולאחר שיסיים את הטירונות אותה התחיל. בהצלחה!

פרסומת

אילנית לוי, ליאם גולן
מסרבת לשחרר. אילנית וליאם | צילום: מתוך אינסטגרם, instagram