mako
פרסומת

הצעד העסקי של סינדי דזן ואורטל בניסטי

סינדי דזן ואורטל בניסטי נכנסו לליבנו כשכיכבו בסדרה המדוברת, "פריפריה אימפריה". כעת הן משתמשות בתנופה שקיבלו, כשהן משתפות פעולה עם מותג הפארמים "Be"

יפעת הללי אברהם
פורסם:
סינדי דזן, אורטל אליה בניסטי, קמפיין BE
צילום: עומרי לוי, פרטי
הקישור הועתק

הסדרה המדוברת "פריפריה אימפריה" הכניסה לחיינו לא מעט כוכבות חדשות, ברגע שהסדרה עלתה למסכים התאהבנו לגמרי בחברות הקאסט היפהפיות והתחלנו לעקוב מקרוב אחרי כל צעד שהן עושות. כעת, סינדי דזן ואורטל בניסטי יוצאות בצעד עסקי גדול ומרגש - והתמונות מהקמפיין עילפו אותנו לגמרי.

הכוכבות האהובות עושות מוב משמעותי בעולם העסקים, כשהן משיקות שיתוף פעולה חדש ומרגש עם רשת הפארמים "Be". סינדי, שעובדת כמאפרת מקצועית, כבר מוכרת את מוצרי האיפור שלה באתר המותג שלה - אבל כעת היא תמכור לראשונה בכל חנויות הרשת. בניסטי, מצידה, תמכור את מסכות החמצן של המותג שבבעלותה, "רוזאליה" - ובחרה ברשת כפלטפורמת המכירה.

סינדי דזן, אורטל אליה בניסטי, קמפיין BE
שרופים. אורטל בניסטי וסינדי דזן | צילום: תום עמוס, פרטי

אורטל בת ה-33 וסינדי דזן הכירו עוד לפני התכנית ועל המסך ראינו את החברות הקרובה שלהן ממשיכה להתהדק. כעת השתיים דוהרות יחד בדרך המשותפת וממשיכות להוכיח שהפריפריה - היא לגמרי אימפריה. בהצלחה!