mako
פרסומת

"זה שאנחנו אמהות לא אומר שאסור לנו להיות בביקיני"

הרשת כולה עקבה מקרוב אחרי הפוסטים של עדן בן זקן, ששיתפה תמונות בביקיני שנמחקו בזו אחר זו. אחרי הסערה ברשתות, כעת כוכבות הביצה מתגייסות לעזרתה, משתפות תמונות בבגדי ים ומבהירות: "מותר לי להצטלם בבגד ים"

יפעת הללי אברהם
פורסם:
עדן בן זקן והביקיני
צילום: instagram
הקישור הועתק

הבוקר הרשת כולה דיברה על סערת הביקיני של עדן בן זקן, ששיתפה תמונה בבגד ים קטן יחד עם בנה התינוק על הידיים - וספגה תגובות קשות. אחרי שהתמונה הוסרה מהרשת פעמיים, כעת כל הכוכבות בביצה מתגייסות לצידה של עדן - ומשתפות אף הן תמונות בביקיני יחד עם ילדיהם.

הראשונה לצאת ביוזמה הייתה מאיה בוסקילה, שכתבה: "כן, אני אישה, אני בת 44, ואני אמא! וכן, אני מצטלמת עם המתוק שלי בבגד ים. למדתי שכשיש נושאים שמקוממים אותי אני לא מתעצבנת, אני פשוט מזכירה לעצמי כמה כיף שאני אישה מוארת ולא חשוכה". אחריה הצטרפו גם אנה ארונוב, שכתבה בפשוט: "לא הבנתי איפה הבעיה", וגם אורטל עמר, שבסטורי שלה כתבה כי "אם אבא היה מעלה תמונה עם הבן שלו בבגד ים - אף אחד לא היה מגיב ככה. זה שאנחנו אמהות לא אומר שאנחנו לא יכולות להצטלם בבגד ים".

אורטל עמר מגיבה על סערת הביקיני
"אם גבר היה מעלה את זה". אורטל עמר מגיבה לסערת הביקיני | צילום: instagram

אנה ארונוב עושה עדן בן זקן
צילום: אינסטגרם, אינסטגרם