mako
פרסומת

"כשליאם התגייס הבנתי שהרבה יותר קשה להיות אמא לילד גדול"

אילנית לוי ליוותה את בנה הבכור ליאם גולן ללשכת הגיוס השבוע, ומאז עוברת ימים אמוציונליים. במונולוג מרגש היא שיתפה היום (שישי) על חווית ההורות שלה לילד בוגר, נערה ותינוקת. "מאוד קשה לי, אני מקווה שנעבור את זה"

מערכת mako סלבס
פורסם:
הקישור הועתק

אחרי שגייסה השבוע את בנה הבכור ליאם גולן לצה"ל, אילנית לוי דיברה היום (שישי) ב"גלית ואילנית" על הקושי להיות אמא לילד בוגר ועל הפערים שהיא חווה בגידול שלושה ילדים בטווח גילים שונים.

"אני מרגישה בחודשים האחרונים מאז שאריה נולדה שאני שתי אימהות באישה אחת. אני אמא לתינוקת, לנערה ולבוגר, ואלו תפקידים שונים לגמרי. תמיד אני שואלת את עצמי מה יותר קשה, וכשליאם התגייס הבנתי שהרבה יותר קשה להיות אמא לילד גדול".

"כשאריה בוכה או אלין צריכה משהו אני יכולה לבוא לעזור ולתת הכל. כשהוא בוכה, נורא קשה לי שאני לא יכולה לעזור לו. מאוד קשה לי, אני מקווה שנעבור את זה. אני רגילה להיות שם כל הזמן ולתת להם מענה על הכל, אבל אני לא יכולה לתת לו מענה לדברים מסוימים".

"זה לא קל אבל אני גאה בו ושמחה שהוא התגייס, אני גאה במה שהוא עושה. אני יודעת שלא קל לו אבל יהיה לו קל יותר. אנחנו גם צוחקים בתוך הבכי, יש גם שיחות וידיאו עם דחקות. ראיתי אותו ישר עם מדים אבל הוא לא הרשה לי להעלות. אמר לי 'אם את מעלה את מתה', אבל הוא חתיך".