mako
פרסומת

בשעה טובה: האקסית של בן אל תבורי התארסה

היינו הראשונים לספר לכם שאחרי שבר פרץ ובן אל תבורי נפרדו, היא המשיכה הלאה והתחילה לצאת עם חברו הקרוב של אייל גולן, שגיא קינן. מאז עברה חצי שנה של מערכת יחסים יציבה ואתמול (ב') הוא שלף את הטבעת והציע לה להיות לו לאישה

יפעת הללי אברהם
פורסם:
הקשר החדש של בן אל תבורי עם בר פרץ
צילום: מתוך עמוד האינסטגרם של בר פרץ, מתוך instagram
הקישור הועתק

בר פרץ ובן אל תבורי היו לרגע אחד הזוג הכי מסוקר באתרי רכילות ואחרי הפרידה היא המשיכה לככב בכותרות, בפעם הראשונה כשסיפרה שאובחנה במלונמה, ופעם השניה כשהמשיכה הלאה והכירה את החבר החדש שלה, החבר הכי טוב של אייל גולן.

השניים שמרו תחילה על הקשר שלהם בסודיות אבל אם גם אתם כמונו המשכתם לעקוב אחרי פרץ ברשתות החברתיות וודאי שמתם לב שהקשר הולך ונהיה רציני. אתמול (ב') בנוכחות חברים קרובים שגיא קינן שאל את השאלה והתשובה של פרץ הייתה לגמרי כן.

בר פרץ מאורסת לשגיא קינן
צילום: מתוך אינסטגרם, instagram

כזכור, ביולי האחרון נודע לנו כי פרץ מבלה לאחרונה לא מעט עם חבר קרוב של אייל גולן, באותם הימים הוא היה גרוש טרי ואב לילדים - ולכן החלטנו לשמור את שמו במערכת. עכשיו כבר אפשר לומר: מזל טוב שגיא ובר.

בר פרץ מאורסת לשגיא קינן
צילום: מתוך אינסטגרם, instagram