בלי פוטושופ בכלל: ירדן הראל בביקיני
בזמן שלא מעט כוכבת מנסות לצייר את התמונה המושלמת עבור העוקבים והעוקבות שלהם, ירדן הראל החליטה לעשות את זה לגמרי אחרת: בתמונה חדשה שהעלתה לעמוד האינסטגרם שלה היא משוויצה בגוף הטבעי שלה יחד עם בנה גפן - והתגובות לא איחרו להגיע


ירדן הראל העלתה אתמול (שני) תמונה בבגד ים עם בנה גפן לכבוד חג השבועות, הלוא הוא חג המים, והצליחה לגרוף מספר לא מבוטל של תגובות מפרגנות. לא, זה לא בגלל הבן המתוק והחייכן שלה, זה כנראה קשור לעובדה שמדובר בתמונה נטולת פוטושופ.
העוקבים של ירדן ראו את הרמז לצלוליט שלה וחשבו, כמונו, שזה לגמרי במקום. "סוף סוף תמונה יפה וטבעית מסלבס כל הכבוד לך את אש", הגיבה לה אחת מהמעריצות ואחרת כתבה: "אהבתי ממש את הקטע שלא עשית פילטר, פוטושופ או ריטוש. טבעי שלך מושלם ואת מדהימה". שלישית הוסיפה: "0% פוטושופ ופילטרים, 100% יופי טבעי מקווה שעוד בנות ילכו בעקבותייך, תודה שהעלית תמונה אמיתית נטולת פילטרים".
כידוע, הביקורות על העריכה הבוטה של דוגמניות ומודל הגוף הבלתי אפשרי יצאה מזמן מגבולות עולם הפרסום והמחאה עולה ברחבי הרשתות החברתיות בחודשים האחרונים. נראה שההחלטה של הראל, בין אם הקדישה לה מחשבת תחילה או פשוט פעלה בטבעיות, התקבלה באהדה רבה.