mako
פרסומת

על הבמה: מעיין אדם הכריזה שהיא בהיריון ראשון

במהלך הרצאה שלה על הבמה, מעיין אדם הכריזה כי היא בהיריון ראשון - ומצפה לתינוק. הבשורה הזו הגיעה שנה אחרי שחשפה כי החלה בהליך הקפאת ביציות. שיהיה במזל טוב

יפעת הללי אברהם
פורסם:
מעיין אדם
צילום: שי פרנקו
הקישור הועתק

בשורות טובות הגיעו היום (חמישי) מכיוונה של מעיין אדם: במהלך הרצאה שלה בהיכל התרבות בתל אביב, המנחה והשורדת בדימוס בישרה לקהל שלה על היריון ראשון ומרגש.

הבשורה הזאת מגיעה אחרי שחשפה לפני כשנה, כי כבר בגיל 32 החלה בהליך הקפאת ביציות. "כשאני חושבת על האופציה שיהיו לי ילדים, ועל האופציה שתהיה לי את האפשרות לעשות אותם גם בגיל מאוחר יותר, ברור לי שבגיל 32 כנראה שאין לי מה לדאוג שיהיה לי ילד", סיפרה אדם בריאיון ל"אולפן שישי". "אבל אני רוצה יותר, אני רוצה משפחה גדולה. לקח שבועות, אולי חודשים, ובסוף אמרתי לעצמי שאני לא צריכה את זה - אני חייבת את זה".

כידוע, מזה כשנתיים אדם (35) נמצאת בזוגיות עם יובל צלנר, חבר כנסת לשעבר ואיש עסקים בהווה. צלנר (42) הוא האקס של דפנה שחר, שכיכבה בעונה הראשונה של "מעושרות", ולהם בת משותפת. בספטמבר אשתקד אדם וצלנר עברו רשמית לגור יחד ברמת אביב.