הגולשים זועמים: השמלה של נטע אלחמיסטר זהה לאחרת ברשת ועולה פי 20
טרנד שמלות הקאט אאוט לגמרי כאן בתקופה האחרונה, אבל גולשים לא הצליחו להתעלם מהפערים הקיצוניים במחירי השמלות שמוכרת נטע אלחמיסטר - אל מול שמלות דומות באתרים זולים. לגיטימי או מוגזם? תחליטו בעצמכם


עוד לא נרגענו מהשמלה המהממת שרכשה בר זומר מעלי אקספרס, וכנראה שגם אתם לא - כי מבול התגובות שהגיעו על שמלה דומה שמוכרת נטע אלחמיסטר בפי כמה במחיר, שטף אותנו. נכון, ישנו טרנד של שמלות קאט אאוט במותניים שלגמרי שולט עכשיו באופנה העולמית, אבל הפערים במחירים ניכרים - והגולשים זועמים.
שמלות דומות לזו שרכשה זומר מאתר האופנה הסיני, ניתן למצוא גם באתר "שיין" במחיר של 39 שקלים חדשים, ומנגד - שמלות באותו הסגנון שנטע אלחמיסטר מוכרת תחת המותג "בננהוט", ניתן למצוא באתר שלה במחיר של 249$. ולא, לא טעינו, זה בדולרים.

אנחנו יודעים שכמעט לכל מותג או חברה ניתן למצוא חיקויים זולים יותר או פחות, ואנחנו לא כאן כדי לנקוט עמדה, אבל הצפתם אותנו בתמונות זועמות על העיצוב הזהה וההבדל המשמעותי במחיר, אז תחליטו אתם - האם מדובר בהעתקה והגזמה או שכך עובד עולם האופנה?

