mako
פרסומת

שנה חדשה - מותג חדש: אביבית בר זוהר משיקה עדשות מגע בצבע העיניים שלה

שנת 2023 לגמרי מחייכת לאביבית בר זוהר: אחרי ששבוע שעבר קיבלה הצעת נישואים מפוארת מבן זוגה בשנה וחצי האחרונות - כעת הכוכבת ואשת העסקים חולשת על תחום נוסף בעולם הקוסמטיקה, ומשיקה עדשות מגע בצבע העיניים שלה. "בקרוב ממש הצבע הזה ועוד הרבה צבעים אחרים יוכלו להיות שלכם"

יפעת הללי אברהם
פורסם:
אביבית בר זוהר
צילום: מתוך אינסטגרם, instagram
הקישור הועתק

2023 זו לגמרי השנה שלה: שבוע בדיוק אחרי שהתארסה לבחיר ליבה בהצעת נישואים גרנדיוזית במרוקו - אביבית בר זוהר חולשת על תחום נוסף בעולמות הביוטי - ומשיקה עדשות מגע בצבע העיניים שלה. למרות שרבים חושבים כי צבע תכול העיניים של אביבית הוא לא שלה, היא מזכירה לכולם שאלו הן העיניים הטבעיות שלה - שקיבלה בתורשה מאביה.

"אז אלו העיניים שלי, ככה נולדתי, ירושה מאבא משה ז"ל - אבל בקרוב ממש הצבע הזה ועוד הרבה צבעים אחרים יוכלו להיות שלכם. צבע המדמה עין טבעית". הצעד העסקי הזה של אביבית מצטרף לחברת הקוסמטיקה והטיפוח המצליחה של הכוכבת, "Royal Glow", שסניפיה פרושים ברחבי הארץ.

נראה שאביבית לא יכלה לבקש פתיחת שנה יותר מרגשת מזו. רק בשבוע שעבר החלום הגדול שלה סוף-סוף התגשם כשבן זוגה בשנה וחצי האחרונות, קווין צרפתי, כרע ברך במהלך טיול זוגי במרוקו - והציע לה נישואים בטקס מפואר וחד-פעמי. וכעת, היא ממשיכה להתפתח גם בתחום העסקי. שיהיה בהצלחה!