mako
פרסומת

זמן פנוי בשפע: סטטיק הצטרף להרצאה באוניברסיטה

אנחנו בפתחו של עוד יום מוזר בו ישראל נמצאת בבידוד כמעט מוחלט עקב התפרצות נגיף הקורונה וכבר נגמרו לנו הפעילויות והאטרקציות שאפשר לעשות בבית. לסטטיק יש עדיין רעיונות מקוריים - אמש הוא התפלח לקורס מקוון של אוניברסיטת בן גוריון והצליח להפתיע את הסטודנטים

יפעת הללי אברהם
פורסם:
סטטיק עושה קורס באוניברסיטת בן גוריון
הצליח להפתיע את כל הנוכחים בשיחה. סטטיק בקורס מקוון | צילום: אלון חן, פרטי
הקישור הועתק

נגיף הקורונה התפרץ בישראל ונראה כי לאזרחים יש תפקיד אחד חשוב במיוחד - להישאר סגורים בבתיהם על מנת למנוע הדבקות המונית ומסוכנת. יש טלוויזיה, יש אינטרנט, יש קצת משחקי קופסא, אבל למה לא להרחיב את הדעת אם זה מתאפשר?

ההרשמה לשנה האקדמאית הנוכחית הסתיימה מזמן, ונראה שלמרות שההנחיות החדשות של משרד הבריאות שלחו את התלמידים ללמוד מבתיהם, הם כבר הספיקו להכיר אחד את השניה בסימסטר הקודם. לכן הסטודנטים באוניברסיטת בן גוריון שבבאר שבע הופתעו מאוד לראות בשיעור המקוון תלמיד חדש עם שיער כחול - סטטיק.

אל תתבלבלו, סטטיק לא עוזב את התחום שנפגע קשות עקב משבר הקורונה האימתני, הוא רק ביקש להרחיב את האופקים שלו וכנראה עשה זאת בעזרת תלמידים ששלחו לו לינקים לשיעורים המקוונים.

"מה בן אל היה אומר על זה?", שאל אחד הנוכחים בקורס את סטטיק, "בן אל אומר שהוא לא מתחבר לחומר", ענה הזמר. "זה באמת הוא?" שואלים הסטודנטים וצוחקים וסטטיק נראה מבודר מאוד מהסיטואציה.

אם תהיתם באיזה קורס מדובר, תנו לנו לספר לכם שמדובר בשניים. הראשון הוא הרצאה של תואר ראשון בהנדסת מכונות והשני הוא קורס התנהגות ארגונית בתואר ראשון מטעם המחלקה לניהול. גם אנחנו מקווים להיתקל בלירז האהוב בפגישות שלנו באפליקציית זום.