mako
פרסומת

יעל שלביה עזבה את מגדל היוקרה ועברה דירה

כבר כמעט שנה שיעל שלביה מתחזקת זוגיות יציבה עם איש העסקים המילארדר האמריקאי, ברנדון קורף בן ה-34. השניים לא נותנים ל-16 השנים שמפרידות בינהם להשפיע על מערכת היחסים וכשקורף מגיע לביקורים בארץ, הזוג מתגורר בדירת פאר בצפון תל אביב. מקורבים לדוגמנית מספרים כי בימים האחרונים היא עברה לדירה שתואמת קצת יותר את הגיל והמעמד שלה

יפעת הללי אברהם
פורסם:
הקישור הועתק

עם קמפיינים בין לאומיים, רומנים מתוקשרים וזוגיות עם מיליארדר בן 34, סלפי עם קיילי ג'נר ואורח חיים דתי, בגיל 18 יעל שלביה היא אחת הדוגמניות הכי מדוברות בארצנו הקטנטנה.

כשבן זוגה הנוכחי של שלביה, איש העסקים ברנדון קורף הגיע לביקורים בישראל, השניים נהגו להתגורר בדירה המשותפת שלהם - פנטהאוז יוקרתי ועצום בצפון תל אביב. בשאר הזמן, כשקורף נמצא בלוס אנג'לס, שלביה נשארה לבדה בדירת הענק שכוללת גם בריכה פנימית, ששטחה מתפרש על כ- 300 מטרים רבועים והיא נמצאת בבעלתו של המיליונר טדי שגיא.

לפני כחודש וחצי סיפרנו לכם שהדוגמנית החליטה לחפש דירה קטנה וצנועה יותר ולוותר על חיי המותרות והפינוקים בחסות החבר ועכשיו סוף סוף זה קרה. מקורבים לדוגמנית מספרים כי בימים האחרונים היא עברה לגור בדירה חדשה שהיא מצאה לעצמה ונמצאת במרכז תל אביב.

אין צורך לדאוג לשלביה, גם הדירה הנוכחית גדולה, בעלת ארבעה חדרים, מפנקת והיא חלק מפרויקט חדש ויוקרתי. כשבן הזוג המובסס יגיע ארצה - הוא גם יתגורר איתה בדירה הזו. חפשו את השניים בשדרות רוטשילד.