mako
פרסומת

זאת הסיבה שעמית סגל נעדר מאולפן שישי

עמית סגל הוא אחד הכתבים האהובים על המסך, וכשהוא נעדר בסוף השבוע האחרון מאולפן שישי רבים שמו לב לחסרונו. יצאנו לבדוק מה עמית עשה ביום שישי - וחזרנו עם תשובה מאוד משמחת

מערכת mako סלבס
mako
פורסם:
עמית סגל על היממה האחרונה למנדט נתניהו
מתוך "חדשות הבוקר" עם ניב רסקין | צילום: מתוך "משדר מיוחד" עם אלמוג בוקר, קשת 12
הקישור הועתק

אנחנו מחכים כל שבוע בקוצר רוח למהדורת השבת של חדשות 12, בעיקר כדי לראות את זיו פניהם של המגישים והכתבים האהובים בביצה. גם השבוע התיישבנו שמחים וטובי לב לצפות בחדשות השבת, אבל אדם אחד יקר במיוחד היה חסר לנו סביב השולחן, והוא העיתונאי האהוב, עמית סגל. אז מה גרם לסגל להיעדר מהמהדורה? בדקנו - ויש לנו תשובה.

אורחים חדי עין במלון אוריינט ירושלים תיעדו את סגל יחד עם אשתו האהובה, רעות, בזמן חופשה חלומית במלון היוקרתי. עמית ורעות תועדו על שפת הבריכה בשמש הירושלמית, ובהמשך עמית תועד כשהוא נח על המרפסת החלומית (כמובן שעם עיתון בידיו), ולמרות האכזבה מהיעדרותו מהמהדורה האחרונה, לגמרי פירגנו לכתב העסוק בחופשה המפנקת.

עמית סגל בחופשה
תענוג. עמית סגל ורעות מבלים | צילום: איתי דגן , mako

מי שעוד ראתה את עמית והתלהבה ברשת היא האיט גירל האהובה עלינו, ספיר אביסרור, ששהתה במקרה באותו המלון בזמן שעמית שהה בו גם וכתבה בסטורי שלה: "יש כאן מישהו שאני מעריצה ואני מתביישת לגשת אליו". עמית, לטיפולך.

עמית סגל בחופשה
בון וויאז'. עמית סגל נח | צילום: איתי דגן , mako