mako
פרסומת

הג'וב החדש של ג'ניפר סנוקל

אחרי שסיפרה בתוכנית "חשיפה" של חיים אתגר שפשטה את הרגל, הגיעה ל"מעושרת" ג'ניפר סנוקל הצעה ממקום לא צפוי. איש העסקים ויזם הנדל"ן אשר בן עוז הציע לה עבודה - והיא נענתה לה בחיוב. אז מה יהיה התפקיד החדש שלה?

יפעת הללי אברהם
פורסם:
מעושר לעוני: ההסתבכות של ג'ניפר סנוקל
כוכבת "מעושרות" חושפת את הקשיים שעברה | צילום: באדיבות ספורט 1, קשת 12
הקישור הועתק

איש העסקים ויזם הנדל"ן אשר בן עוז, פתח מרכז לאסתטיקה רפואית שנקרא "שוגה", עבור בתו הקטנה אבישג (שוגה) בת ה-12 - כמתנה לבת המצווה שלה. את המרכז הוא פתח במגדל משה אביב ברמת גן, בקומה הגבוהה ביותר בארץ, ולמנהלת הפיתוח העסקי הוא בחר בלא אחרת מהמעושרת ג'ניפר סנוקל.

החיבור בין השניים החל לאחר שאשר בן עוז צפה בתוכנית המרגשת שעשה חיים אתגר על פשיטת הרגל של ג'ניפר סנוקל, ולאור הזדהות איתה, הוא החליט לצרפה בתור מנהלת פיתוח עסקי בחברה "שוגה", במטרה להפוך אותה לרשת מובילה בפריסה ארצית. 

ג'ניפר סנוקל, אשר בן עוז
ותודה לחיים אתגר שגרם בעקיפין לחיבור הזה | צילום: אור גפן, mako

יש לציין כי שבועיים בלבד לאחר שידור התוכנית על סנוקל לפני כשנה, גם בן עוז קיבל פרק משלו בתוכנית "חשיפה", שם התראיין אצל אתגר וסיפר על חייו מאסיר משוחרר ליזם נדל"ן מצליח.