mako
פרסומת

טהוניה רובל: "הייתי יוצאת לדייטים כל יום"

הדוגמנית וכוכבת הריאליטי הגיעה להתארח אצל "גלית ואילנית" כדי לספר על ההרצאה החדשה שלה שעוסקת בסיפור חייה, וגילתה איך קרה שהתארסה אחרי רק שלושה חודשים של זוגיות. "אני לא זוכרת מתי שמעתי את עצמי מדברת בצורה שלווה ורגועה הזאת, תמיד הייתי בעע"

גלית ואילנית
פורסם: | עודכן:
טהוניה רובל
טהוניה רובל | צילום: מתוך האינסטגרם של טהוניה רובל
הקישור הועתק

בתחילת החודש שעבר הפתיעו את כולם טהוניה רובל ובן זוגה, יניב בן משה, עם ידיעת האירוסים המרגשת, אחרי שלושה חודשי היכרות בלבד. הדוגמנית וכוכבת הריאליטי עברה מהפך אמיתי בחייה בשנתיים האחרונות והתקרבה מאוד לדת, בראיון עם גלית ואילנית היא מספרת שזה מה שהפך אותה לאישה רגועה יותר. 

טהוניה רובל: "הייתי יוצאת לדייטים כל יום"
מתוך "גלית ואילנית" | צילום: מתוך "גלית ואילנית", קשת 12

"התקרבתי במיוחד לקדוש ברוך הוא" אמרה, "אני לא זוכרת מתי שמעתי את עצמי מדברת בצורה שלווה ורגועה כזאת, תמיד הייתי בעעע ופתאום הכל צ'יל ורגיל וסבבה". אילנית ציינה שרובל, שכבר ביטלה אירוסין בעבר, אמרה פעם שהיא מיואשת וכי יש הרבה נשים שאיבדו תקווה למצוא זוגיות. "אני חושבת שנשים שחושבות שהגבר יתקתק להן בדלת טועות", ענתה רובל, "עבדתי מאוד קשה כדי למצוא את הזוגיות שאני מצאתי עכשיו". 

כזכור, השניים הכירו אצל המקובל הרב נתנאל שריקי מנתיבות, שגם מלווה אותם בתהליך ההתקרבות והחזרה בתשובה, וטהוניה סיפרה על התקופה בה היא ממש עבדה בלמצוא זוגיות. "הרב אמנם הכיר ביננו, אבל תחשבי ששנינו היינו אצלו שנתיים, הוא היה יכול לסדר לי אותו הרבה לפני, אבל הוא לא עשה את זה", נזכרה, "שאלתי אותו 'כבוד הרב, מה קורה נשמה למה לא עשית את זה לפני?'. הייתי צריכה לעבור תהליך עם עצמי. כל יום יצאתי לדייט. לנו יש פחות יתרון כי כולם מכירים אותנו. אבל היה נחמד, זו הייתה תקופה כיפית".