mako
פרסומת

פרסום ראשון: אלה איילון ורז זלצרמן בהפסקה

ימים ספורים אחרי שהדוגמנית וכוכבת "הישרדות" אלה איילון חשפה שהיא נדבקה בנגיף הקורונה, מקורבים מספרים לנו שהיא ובן הזוג שלה בשלוש השנים האחרונות, רז זלצרמן, נמצאים בעיצומו של משבר והיא אף עזבה את הדירה המשותפת. מסוכנות "יולי" המייצגת את איילון טרם התקבלה תגובה

יפעת הללי אברהם
פורסם:
אלה איילון ורז זלצרמן. יולי 2020
בסוף השבוע האחרון התבשרה כי נדבקה בנגיף. הדוגמנית אלה איילון | צילום: מתוך instagram, מתוך instagram
הקישור הועתק

למרות שבשבועות האחרונים אנחנו רואים את אלה איילון בעיקר בעונת ה-VIP של "הישרדות", בסוף השבוע האחרון הדוגמנית הבינלאומית התבשרה כי גם היא נדבקה בנגיף הקורונה ושאת התקופה הקרובה היא תאלץ להעביר, במקרה הטוב, בהסתגרות בביתה. מעבר לכך שנדבקה בנגיף, אלה עוברת תקופה לא פשוטה בכל מה שנוגע למערכת היחסים שלה עם רז זלצרמן.

מקורבים מספרים לנו כי איילון ובן הזוג שלה בשלוש השנים האחרונות, יוצא "המירוץ למיליון", רז זלצרמן, נמצאים כעת בעיצומו של משבר זוגי. איילון אף עזבה את הדירה המשותפת, כך אותם מקורבים חשפו בפנינו, ואת תקופת ההחלמה מהקורונה היא מעבירה עם או בלי קשר למשבר, אצל אמא שלה ולא עם זלצרמן.

איילון מרבה לשתף את 320 אלף העוקבים שלה באינסטגרם בהתפתחויות הרפואיות מאז האבחון בנגיף, ואחרי בדיקה בסוף השבוע האחרון נודע כי זלצרמן ואיילון הסירו עוקב זה מזו, דבר שהפך ב-2020 למשמעותי במיוחד.

אלה איילון
לפני עשרה ימים הם עוד שתו יחד קפה. פפראצי של אלה איילון ורז זלצרמן | צילום: צ'ינו פפראצי, mako
מסוכנות "יולי", המייצגת את אלה איילון, טרם התקבלה תגובה.