ניקול רזניקוב וליטל סמדג'ה חוזרות לשגרה
השבוע הנוכחי נפתח בסימן חזרה זהירה לשגרת החיים שהייתה לנו לפני התפרצות נגיף הקורונה. מלכת היופי לשנת 2018 ניקול רזניקוב וכוכבת "היפה והחנון" ליטל סמדג'ה כבר מצאו את עצמן עמוק בתוך שגרת טיפולי היופי שהספיקו לזנוח בזמן הסגר. גם לנו בא


לאט לאט מתחילים בישראל לחזור לחיים שהיו לנו טרום התפרצות נגיף הקורונה העולמי. הראשונים לחזור לשגרה היו דווקא מכוני היופי והקוסמטיקה שחסרו מאוד לאזרחי המדינה המטופחים שביננו. עם ההקלה בהנחיות, ליטל סמג'ה וניקול רזניקוב החליטו לא לבזבז עוד זמן.
מלכת היופי שלנו לשנת 2018, וכוכבת "היפה והחנון" שבקרוב מאוד נראה על המסך ב"הישרדות", התייצבו היום במכון "קארמה" שבגבעת ברנר לטובת טיפולי לייזר חיוניים בהחלט.

כזכור, רזניקוס ניהלה עד לא מזמן מערכת יחסים רומנטית (אותה הקפידה לא לאשר ולא להכחיש) עם לא אחר מהפעיל החברתי והכוכב סמיון גראופמן, שמבוגר ממנה בלא פחות מ-25 שנים.
