mako
פרסומת

במקום אלה איילון: הדוגמנים שקיבלו את הקמפיין

הכל בגלל הדימוי שלה בהישרדות? אחרי שרשת "תמנון" ואלה איילון החליטו להפריד כוחות, לקמפיין החורף הבא נבחרו המחליפים של איילון - קבלו את עמרי בן נתן ואריאל בן עטר

יפעת הללי אברהם
פורסם:
אלה איילון
מצאו לה מחליפים. אלה איילון | צילום: פרטי, בהדרכת זוהר שטרית, יחסי ציבור
הקישור הועתק

למרות שהיא מככבת על המסך בעונת ה-VIP של "הישרדות", התקופה האחרונה שעוברת על אלה איילון לא הכי מזהירה לה פנים: אחרי שהחלתה בקורונה ונפרדה מבן הזוג. סיפרנו לכם כי ברשת "תמנון" החליטו לוותר על אלה כפרזנטורית שלהם - זאת בעקבות התבטאויות שנויות במחלוקת שנאמרו על ידה בתכנית הריאליטי.

ברשת האופנה חייבים להמשיך את העבודה, וכעת הגיע הזמן להכיר את הפנים החדשות שהם בחרו בהם מיד לאחר עזיבתה של איילון. עמרי בן נתן ואריאל בן עטר הם הפרזנטורים החדשים וברגעים אלו הם נמצאים על סט הצילומים. בכל זאת, אין ספק שאיילון תמנף את ההייפ סביבה ותקטוף פרויקטים יוקרתיים ממש בקרוב.

עמרי בן נתן ואריאל בן עטר ל"תמנון". אוגוסט 2020
חתיך. עמרי בן נתן | צילום: קובי אמזלג, יח"צ
עמרי בן נתן ואריאל בן עטר ל"תמנון". אוגוסט 2020
בזכותה הוא קיבל קמפיין. אריאל בן עטר | צילום: קובי אמזלג, יח"צ

כזכור, רק אתמול סיפרנו לכם מה עומד מאחורי הפרידה של אלה איילון ורז זלצרמן וחשפנו כי מקורבים טוענים שהסיבה המרכזית להפרדת הכוחות, היא לא אחר ממתמודד "הישרדות": "הדברים שרואים על המסך בין אלה למתמודד אחר בהישרדות הצליחו להוכיח לרז משהו שדובר עוד לפני צילום התכנית. אלה התקרבה לאותו מתמודד, ולא צריך להיות גאון כדי לראות את הפלרטוט ביניהם על המסך".

 

אלה איילון
צילום: פרטי, בהדרכת זוהר שטרית, יחסי ציבור