עדן פינס העלתה תמונה טופלס: "תעשו אנפולאו"
בזמן שהיא ממעטת לחשוף פרטים על מערכת היחסים החדשה שלה עם איש העסקים אילן מסיקה, עדן פינס לא משאירה לנו ברירה אלא להסתפק בנוכחות שלה ברשתות החברתיות. אחרי שחלקה תמונה מהאי, עוקבים הטיחו בה האשמות והיא מצדה עונה: "לא מעניין אותי"

בניגוד לשאר אזרחי המדינה, דוגמנית העל עדן פינס דווקא לא סגורה בביתה ומפנטזת על טיסה לאיחוד האמירויות. בשבוע שעבר היא עלתה על מטוס פרטי עם בן הזוג החדש שלה, אילן מסיקה ואת הימים האחרונים השניים מבלים כשהם מוקפים בחול לבן ומים צלולים.
פינס הצטיידה ברסאטות ארוכות ובלונדיות, חלק תחתון של ביקיני והצטלמה להנאתה לרגל הגלים בחוף של הריזורט. בדומה למה שקרה בעמוד האינסטגרם של לירז אסייג שהעלתה תמונת עירום, גם העוקבים של עדן לא אהבו את מה שהם רואים - והפציצו אותה בקומנטים משחירים.
"לא מתאים, יש ילדים שעוקבים אחרייך", כתבה לה אחת מהעוקבות, למרות שהיינו רוצים לחשוב שכל מה שקורה בישראל ופרט באילת אמור לשנות את השיח ולא להפנות אצבע מאשימה לנשים. "איפה החזיה שלך?", תהתה אחרת. ובכן, עדן ממש אבל ממש לא נשארה חייבת.
בטסורי שהעלתה לעמוד האינסטגרם שלה: "בואו נדבר על סוגייה מעניינת ברומו של לילה. לא אכפת לי אם אתם חושבים שלא הייתי צריכה לעלות את התמונה או שיש ילדים שעוקבים אחריי או כל דבר אחר - יש כפתור אחד שצריך לעניין אתכם במקרה הזה: 'אנפולואו', ללחוץ עליו בבקשה". אנחנו איתך.