mako
פרסומת

עולם קטן: עומר אדם ואלה איילון נפגשו במיאמי

אתמול (ב') סיפרנו לכם על כך שאלה איילון טסה לנסות את מזלה בארה"ב ונכון לעכשיו לא ידוע מתי היא תשוב. מי שעוד מבלה שם בימים אלה הוא לא אחר מעומר אדם, שכבר מכיר את איילון מבעוד מועד ופגש אותה שם יחד עם חברים נוספים

יפעת הללי אברהם
פורסם:
אלה איילון, עומר אדם
אלה איילון, עומר אדם | צילום: adomeitfilm, instagram
הקישור הועתק

כשאין פרויקטים באופק בתקופת הקורונה בישראל ובימי הסגר השלישי, אלה איילון החליטה שזה הזמן הנכון לנסות את מזלה מעבר לים ולטוס לארצות הברית, כפי שסיפרנו לכם אתמול (ג'). איילון, כידוע, עברה פרידה סוערת מבן זוגה בשנים האחרונות, רז זלצרמן, וספגה לא מעט ביקורת בעקבות השתתפותה בעונת ה-VIP של "הישרדות", אך בימים אלה היא עובדת על קריירת הדוגמנות שלה מעבר לים - כשהכל פתוח מבחינתה.

מי שעוד שוהה במיאמי, העיר בה נמצאת איילון ברגעים אלה, הוא הזמר עומר אדם. כבר חודשים ארוכים שאדם מבלה הרחק מישראל ומהסגר השלישי, ואחרי שבילה בדובאי, גם הוא החליט להתעסק בכמה פרויקטים בארה"ב. ומה הקשר? ובכן, עומר ואלה, כך מתברר, נפגשו.

אלה איילון
מבלה במיאמי עם עומר. אלה איילון | צילום: צ'ינו פפראצי, mako

אז אם דמיינתם בטעות דייט רומנטי, פרחים וכוס יין, נספר לכם שזה ממש לא הכיוון. אלה ועומר עוד מכירים מצילומי "אופטיקנה" בהם השניים לקחו חלק ושניהם אף מתאמנים אצל מאמן הכושר, נתי אבידן, ששוהה עם עומר בחו"ל והחליט להפגיש את כל חבריו לארוחה. להגיד לכם שלא היינו רוצים להיות שם איתם? לא נגיד.