mako
פרסומת

החופשה היוקרתית של שרה וביבי במלון בחיפה

ראש הממשלה לשעבר, בנימין נתניהו ואשתו שרה עזבו כבר מזמן את המעון הרשמי בבלפור ועברו לגור באופן קבוע בביתם הפרטי בקיסריה. גם יו"ר האופוזיציה צריך קצת חופש לפעמים וזו בדיוק הסיבה שהוא שכר קומה שלמה במלון יוקרתי, לו, לשרה ולכל המאבטחים

יפעת הללי אברהם
פורסם:
ביבי ושרה
סגרו קומה שלמה להם ולצוות האבטחה שלהם | צילום: Hadas Parush Flash90
הקישור הועתק

השמיים שוב נסגרים על ישראל וזה בדיוק הזמן לצאת לחופשה בגבולות מדינתנו הקטנה והעמוסה, גם לראש הממשלה לשעבר התחשק לקחת הפוגה מתפקידו בתור יו"ר האופוזציה. ביבי, שרה ועוד שלושה מאבטחים עלו על הרכב המשוריין והורו לנהג: חיפה בבקשה.

קומה שלמה במלון "דן כרמל חיפה" נסגרה עבור בני הזוג נתניהו והמאבטחים שלו לצורך חופשה בת שלושה ימים ושני לילות בבירה הצפונית. הזוג שהה, כמובן, בסוויטה הנשיאותית של המלון בקומה העשירית - משם הם צופים על מפרץ חיפה.

 

שרה ובנימין נתניהו בחיפה. אוגוסט 2021
בספריה של המלון כי ביבי אוהב לקרוא בחופשה | צילום: באדיבות דן כרמל. יחסי ציבור

מנכ"ל המלון, בן ינובר, קיבל את פניהם של בני הזוג נתניהו עם הגיעם לסווטה המשוריינת ובצהריי חמישי הזוג הזמין רום סרוויס ללאנץ' מהיר וזכו להפתעה תמוהה: צחי נוי, שהתארח במלון גם הוא, התחפש למלצר בעצת המנכ"ל והגיש לזוג את המנות.

 

שרה ובנימין נתניהו בחיפה. אוגוסט 2021
זה מצחיק לדעתכם? | צילום: באדיבות דן כרמל. יחסי ציבור