mako
פרסומת

אחרי הסערה: ליהיא גרינר חוזרת ל"גולסטאריות"

יממה לפני תחילת הצילומים של "גולסטאריות", ליהיא גרינר הודיעה כי לא תשתתף בעונה, בגלל פערי שכר לכאורה בינה לבין שאר המשתתפות. אחרי הרבה דרמות סביב העזיבה המפתיע, שכללו סכסוך מתוקשר עם אורטל עמר ורוסלנה רודינה, כעת גרינר חוזרת במפתיע לסט הצילומים, ותשתתף בפרק הגמר של התוכנית. איך עמר ורודינה הגיבו? כל הפרטים

יפעת הללי אברהם
פורסם:
אורטל עמר ורוסלנה רודינה מגיבות לליהיא גרינר
צילום: צילום אורטל עמר: שי פרנקו, צילום רוסלנה רודינה: האינסטגרם של רוסלנה רודינה. צילום ליהיא גרינר: מתוך "חדשות הבוקר"
הקישור הועתק

כנראה שבימים אלה לא תוכלו למצוא הפקה טלוויזיות יותר סוערת מהפקת "גולסטאריות" מבית HOT, שאחרי עונה רצופת דרמות מתמודדת ברגעים אלה עם תפנית של ממש בעלילה – עם השתתפותה המפתיעה של ליהיא גרינר בפרק הסיום של התוכנית.

כזכור, העונה התחילה בסערה גדולה שעוררה גרינר, שהייתה אמורה להשתתף בתוכנית ופרשה יממה לפני תחילתה – בגלל פערי שכר לכאורה. גרינר תקפה את ההפקה בתוכנית הרדיו "מעירים את המדינה", וטענה שרוסלנה רודינה ואוטל עמר קיבלו שכר גבוה ממנה "בגלל שהיא המליטה תינוק מבן אל וזאת המליטה מאייל". כעת מסתבר שאחרי סליחות שלא התקבלו ותביעה שמרחפת ברקע – ליהיא חוזרת בענק למגרש – ומגיעה להשתתף בפרק הגמר של העונה.

בסרטון שהגיע לידינו מסט הצילומים נתן לראות את קבלת הפנים שערכו המשתתפות לגרינר, ובין רבות שקמו לחבק את כוכבת הראליטי – רוסלנה ואורטל בחרו להישאר ישובות על הספה, וניסו להימנע מאינטראקציה עם הכוכבת. ומה לגבי פערי השכר? תרשו לנו להניח שליהיא לא הייתה חוזרת לתוכנית בלי תמורה מכובדת על עבודתה. מצפים לראות מה עוד יקרה שם.

ליהיא גרינר בהפקת גולסטאריות
חזרה בענק. ליהיא גרינר | צילום: יח"צ
פרסומת
סוכנות live המייצגת את ליהיא גרינר מסרה: "מודים להפקת גולסטאר שמבינים את הערך שליהיא מביאה איתה ואת הטלוויזיה שהיא מייצרת. ליהיא מאוד שמחה לחבור לחברות שלה לתוכנית".