mako
פרסומת

תומכיו של יהודה הפגינו נגד ליאור - וגל הגיבה

ליאור כלפון יצא אמש (שבת) מבית "האח הגדול", אך בחוץ חיכתה לו הפתעה שהוא לא ציפה לה: תומכיו של יהודה יצחקוב הפגינו נגדו והעמידו שלט ובו ציירו את כלפון כליצן. גברעם בתגובה: "לאן הגענו? זו תכנית ריאליטי בסך הכל. לקשקש על תמונה של בן אדם? מה נסגר?"

יפעת הללי אברהם
פורסם:
הקישור הועתק

מאז שהוצא מבית "האח הגדול", תומכיו של יהודה יצחקוב לא רגועים. אחרי ההפגנות שהרימו וזעקו לכך שרמי ורד יצא מהבית המדובר, אתמול (מוצ"ש) הם חיכו מחוץ למתחם בנווה אילן והפגינו נגד ליאור כלפון, כשהרימו שלטים עם תמונה שלו מצויר כליצן.

כזכור, רגע לפני שיהודה יצא מהבית, ליאור הביע את זעמו על כך שיהודה לא עושה מספיק בבית. הריב הקולני בין השניים קרה בזמן שיהודה רב עם רמי ואיים עליו - מה שהוביל את הפקת התוכנית להוציא את יהודה מהבית בשל איומים חוזרים על רמי.

גל גברעם, יהודה יצחקוב
"אנחנו לא חיות, אנחנו בני אדם". גברעם ויצחקוב | צילום: מתוך האינסטגרם של גל גברעם / צילום מסך, אינסטגרם / רשת 13

גל גברעם, שנחשפה להפגנה שהרימו מעריציו של יהודה נגד כלפון, בחרה לכתוב על כך: "אנשים! מה נסגר? לאן הגענו? אין בעיה שלא התחברתם ולא אהבתם, אבל מה נסגר? זו תכנית ריאליטי. לא כולם חייבים להסתדר עם כולם. לצאת עם שלטים? לקשקש על תמונה של אדם? אנחנו בני אדם! די, באמת! איזו מן חברה אנחנו?".

"יש ריבוי דעות, לא כולם חייבים לסתדר - אבל חייבים לכבד", המשיכה גברעם. "גם אנשי אמונה וגם לא. כבוד זה הדבר הראשון והאחרון. זה לא הגיוני! האנשים שנמצאים שם צריכים להתבייש. תתאפסו על עצמכם, אנחנו לא חיות - אנחנו בני אדם".

גל גברעם נגד ההפגנה של תומכי יהודה
הסטורי שפרסמה גל גברעם | צילום: מתוך האינסטגרם של גל גברעם, מתוך instagram