mako
פרסומת

עינב בובליל מגיבה לביקורות על אירוע החאלקה שערכה לבנה

בסוף השבוע האחרון עינב בובליל ערכה לבנה הקטן את טקס החאלקה באירוע עם 150 מוזמנים - ושתי שמלות שהיא החליפה. אחרי שהגיעו הביקורות על כך שהאירוע היה מוגזם מדי, היא מגיבה: "פחות מתחברת לאירועים גדולים, אוהבת אירועים עם משמעות דתית"

יפעת הללי אברהם
פורסם:
עינב בובליל חוגגת לבן שלה. נובמבר 2021
צילום: דביר טביק, פרטי
הקישור הועתק

בסוף השבוע האחרון, בנה הקטן של עינב בובליל, יוסף, חגג את יום הולדתו השלישי - וכחלק מהחגיגות המרגשות, החליטה המשפחה לערוך לו את מנהג טקס החאלקה - שבו הילד מסתפר לראשונה בגיל שלוש. את המנהג המרגש עורכים בכל מיני פורמטים וסגנונות, אבל כמובן שמשפחת בובליל ובראשה האם עינב - הלכו על חגיגה מושקעת במיוחד.

כ-150 מוזמנים מהמעגל הקרוב בלבד הוזמנו לאחד מהאולמות בנתיבות, כדי לחגוג ביחד עם המשפחה. ההשקעה ניכרה גם בלוקים מוקפדים במיוחד של אם המשפחה, שהחליפה במהלך האירוע שתי שמלות, שני זוגות נעליים - ואפילו תכשיטים תואמים. 

עינב בובליל חוגגת לבן שלה. נובמבר 2021
החליפה שמלה. עינב בובליל | צילום: דביר טביק, פרטי

 

עינב בובליל חוגגת לבן שלה. נובמבר 2021
עינב עם הבן | צילום: דביר טביק, פרטי

כמו שעוקבים אחרי בובליל, אנחנו כבר רגילים להשקעה שלה בפרטים הקטנים, כולל חגיגות יום הולדת אטרקטיביות במיוחד וחיים פוטוגניים לכל דעה. אבל איכשהו, כנראה שהחגיגות האלו של יוסף לרגל יום הולדת שלוש, נראו לעוקביה מוגזמות. 

עינב בובליל חוגגת לבן שלה. נובמבר 2021
איזו שמלה יותר אהבתם? | צילום: דביר טביק, פרטי
פרסומת

כתגובה לביקורות שקיבלה, הסבירה בובליל: "אני לא עושה בת מצוות. גם בריתות לשלוש הבנות לא עשיתי וגם בר מצווה ליוסף בע"ה באולם לא תהיה. רק עלייה לתורה (מוגזמת) בע"ה. אני פחות מתחברת לאירועים גדולים מאוד. אוהבת אירועים עם משמעות דתית. הבנות כמובן יחגגו עם חברות שלהן איך שבא להן או טיסה לחו"ל. אוהבת אירועים עם חברים ומשפחה הכי קרובים אליי, זה הכל". 

עינב בובליל חוגגת לבן שלה. נובמבר 2021
עם בן הזוג. בובליל | צילום: דביר טביק, פרטי

 

עינב בובליל חוגגת לבן שלה. נובמבר 2021
אוהבת אירועים עם" משמעות דתית". בובליל | צילום: דביר טביק, פרטי