mako
פרסומת

למרות האיסור על פתיחה: תו פרינס חזר היום לגן

בניגוד לכל שאר ילדי ישראל שצפויים לחזור לשגרת הגנים רק ביום הראשון הקרוב, בנם המשותף של אורטל עמר ובן אל תבורי חזר לגן הבוקר. תו פרינס הקטן הגיע מחויך לגן הפרטי שלו שם הוא פגש גם את ילדיה של מיכל הקטנה

יפעת הללי אברהם
פורסם:
הקישור הועתק

בניגוד לחודש שעבר, בימים אלו כבר ניתן לראות את הסוף בקצה מנהרת נגיף הקורונה. לפי ההנחיות החדשות שפורסמו אתמול, אם המצב ימשיך כפי שהוא, גני הילדים יחזרו למתכונת שגרתית ביום ראשון הקרוב. בזמן שהגנים הפרטיים נמצאים בסיכון, גילינו שהבוקר בנם המשותף של אורטל עמר ובן אל תבורי חזר לגן.

תו פרינס בן השנתיים וחצי, סוף סוף יצא את פתח ביתו הבוקר ופגש את שוב את החברים האהובים שלו מהגן, אותם הוא לא ראה ולא פגש יותר מידי זמן. בין אותם החברים, היו גם התאומים של מיכל הקטנה, ריף וריי, שרשומים לאותו הגן.

אם תהיתם כמונו, נספר לכם שהחזרה המהירה של שגרת אותו הגן מתקיימת במתווה של שתי קבוצות: כל קבוצת ילדים מגיעה בימים אחרים של השבוע ושצוות הגן מקפיד להישמע להנחיות משרד הבריאות ולעשות הכל על מנת לשמור על הילדים.