mako
פרסומת

"לא היה לי כוח לעשות לוק עם איפור שיער"

אירוע הסיום של "האח הגדול" התקיים אמש (א') וכולם הבחינו בדבר אחד: גל גברעם הגיעה לאיוונט כשהיא לובשת פיג'מה. רבים חשבו שאולי הם מדמיינים, אבל גברעם אישרה שאכן מדובר בפיג'מה - והסבירה: "מה רע בפיג'מה?"

יפעת הללי אברהם
פורסם:
גל גברעם
צילום: אביב חופי, mako
הקישור הועתק

יהודה יצחקוב הגיע והתייחד עם החברים מבית האח, רמי ורד רשם הברזה ומור לרמן הגיעה בשמלה מוגזמת. כל הדברים הללו שקרו באירוע הסיום שהתקיים לדיירי העונה האחרונה של "האח הגדול" לא באמת תפסו את עין הגולשים כמו מה שגל גברעם בחרה ללבוש.

גל בת ה-19 הגיעה לאירוע כשהיא צמודה, איך לא, לבן זוגה מהבית, תום חיימוב. כשהתמונות מהאיוונט התפרסמו, רבים הרימו גבה ותהו האם היא לובשת פיג'מה או שמא מדובר בבגד שנועד לבלבל. אם תהיתם, גברעם אישרה מיד בפני כולם בחשבון האינסטגרם שלה והצהירה: "רק רוצה לציין שזו פיג'מה".

גל גברעם
אפשר בפיג'מה. גל ותום באירוע | צילום: אביב חופי, mako

את הפיג'מה, אם תהיתם, קיבלה גברעם כדיירת בבית האח. "האמת שזה לוק שלבשתי בבית האח להדחה שהייתה ובסוף נשארתי בבית ולא הודחתי בה", היא מסבירה, "עכשיו, למסיבה, אמרתי לעצמי שזה לוק שלא ראו מספיק. והאמת שלא היה לי כוח לעשות לוק שיתוק עם איפור ושיער, אני פחות הבן אדם הזה. אז פיג'מה, מה רע בפיג׳מה?".

גל גברעם
גל גברעם | צילום: אביב חופי, mako