mako
פרסומת

שיר אלמליח עובדת על מותג הלבשה תחתונה

כמו עומר אדם, אייל גולן ואפילו ליהיא גרינר - גם שיר אלמליח הבינה שלהיות מפורסם בתחום אחד כנראה לא מספיק, והיא התחילה לעבוד על הדבר הבא שלה: מותג הלבשה תחתונה הנושא את השם של סבתא שלה

יפעת הללי אברהם
פורסם:
שיר אלמליח בטורקיה, נובמבר 2020
צילום: איתי דגן , פרטי
הקישור הועתק

זוכרים שרק לפני חודשיים שיר אלמליח טסה לחו"ל והחלה במסע פגישות בדרך להוציא בושם משלה בריח תינוק? בטח שאתם זוכרים, כי בכל זאת, לא בכל יום שומעים על צעד מהסוג הזה. הדוגמנית ממשיכה בדרך שלה להפוך לאשת עסקים וכעת הגיע הזמן לפרויקט הבא שלה.

עם העבודה על הבושם, אלמליח שוהה בימי אלה בטורקיה, אך הפעם לא למטרת צילומים או קמפיין. הדוגמנית ואשת העסקים עוברת בין פגישה לפגישה ובתהליך לייצר מותג הלבשה תחתונה משלה, הנושא את השם של סבתא שלה, קולט.

שיר אלמליח בטורקיה, נובמבר 2020
תחזור לבידוד. שיר אלמליח בפגישות בטורקיה | צילום: איתי דגן , פרטי

למרות הבידוד שבדרך, ההגבלות וכל השלכות הקורונה בכל מה שנוגע לעולם התעופה, שיר נסעה לארבעה ימי עבודה מלאים. מקורבים לשיר מספרים כי המטרה הייתה כל כך חשובה עבורה, שהיא הסכימה לספוג את ימי הבידוד המתבקשים אחרי נסיעה מהסוג הזה. מוכנים לקולקציה?

שיר אלמליח בטורקיה, נובמבר 2020
מקימה מותג. אלמליח | צילום: איתי דגן , פרטי
שיר אלמליח בטורקיה, נובמבר 2020
לוגו כבר יש | צילום: איתי דגן , פרטי