mako
פרסומת

"רגע לפני שאמא בכלא, אנחנו מתנהגים כמו משפחה"

הערב (ד') ישודר פרק מהעונה החדשה של "מחוברים" ב-HOT ואחד מכוכביה הוא לא אחר מדור רפאלי שהסתובב חודשים ארוכים כשהוא מתעד את עצמו. "רגע לפני שאמא נכנסת לכלא, אנחנו מתנהגים כמו משפחה", סיפר רפאלי למצלמה באותם הימים

יפעת הללי אברהם
פורסם:
הקישור הועתק

בספטמבר האחרון משפחת רפאלי נאלצה להיפרד מאמא ציפי לכמה חודשים טובים, אחרי שזו הורשעה ונגזר עליה עונש מאסר בפועל. בשבוע החולף נודע כי היא צפויה לחזור לביתה ממש בקרוב ובמקביל, עלתה לאוויר העונה החדשה של "מחוברים", בכיכובו של בנה דור רפאלי, ששופכת אור על הימים שקדמו לכניסתה לנווה תרצה.

משפחת רפאלי התעקשה על הפרטיות בזמן אמת אך בהצצה לפרק שישודר הערב לצופי HOT, בני משפחת רפאלי רפאלי, גם האח הבכור מצד האם וגם און ובר שהיו שם, יצאו לטייל קייאקים בצפון ימים ספורים לפני שהתחילה ציפי לרצות את עונשה. בדרך אל היעד הם מדברים על כניסתה של רפאלי האם לכלא.

"אנחנו נוסעים לצפון לעשות קייקאקים", מספר דור למצלמה. "משהו שלא קרה שנים, אולי אפילו אף פעם לא. מצחיק שרגע לפני שאמא נכנסת לכלא אנחנו מתנהגים כמו משפחה רגילה. בתוך כל הגיבוש המשפחתי הזה - כל כך קל לשכוח שאמא תכף נכנסת לכלא". 

דור רפאלי על בן הזוג החדש של עדן פינס
צילום: אור גפן, מאקו