אחרי רוסלנה: מנה על שמה של קורין גדעון
בתחילת השבוע סיפרנו לכם כי בעקבות הזמנות חוזרות ונשנות עם שינויים של רוסלנה רודינה ממסעדה, החליטו יחד איתה לקרוא למנה חדשה על שמה, גם קורין גדעון רוצה להצטרף לחגיגה: תכירו את הצ'ולנט של קורין


יש כאלה שיקראו לו חמין ויש כאלה שיתעקשו על ההבדל ויגידו דווקא צ'ולנט אבל במעדניית האוכל היהודי של קורין גדעון וחילי סורוצקין השיקו מנה חדשה: הצ'ולנט של קורין וזה קורה בגלל רוסלנה רודינה והפיתה שלה.
כזכור, בתחילת השבוע סיפרנו לכם כי רוס ומסעדת "נורמן", ממנה היא נוהגת להזמין, השיקו יחד מנה חדשה בתפריט המשלוחים שלהם בעקבות העובדה כי הדוגמנית אוהבת לערוך שינויים בכל פעם שמזמינה מהמקום.
קורינה, שעומדת ללדת את בתה הבכורה בכל רגע, ובן הזוג חילי הם כידוע הבעלים של מעדניה שמוכרת אוכל יהודי בסופי השבוע. גדעון שכנראה מאוד אהבה את הרעיון של רוס והמסעדה, החליטה גם היא להשיק מנה על שמה. לבריאות.
