בן אל תבורי עבר ניתוח ברגל
שופט הכוכב הבא לאירוויזיון 2020, וחצי מהצמד שמככב במצעדים הבינלאומיים, עבר ניתוח ברגל שתוכנן מבעוד מועד. אתם יכולים להיות רגועים, ההליך הרפואי עבר בהצלחה וכעת הוא מרגיש נפלא, אז נתראה בגמר הגדול בעוד ארבעה ימים

שיתוף הפעלה של סטטיק ושלו עם הראפר המצליח פיטבול מככב במצעדים, עוד כמה ימים בודדים הגמר הגדול של הכוכב הבא לאירוויזיון 2020 (שלישי ב-21:00, קשת 12) ועוד לא ספרנו את כל ההופעות שבין לבין. אין ספק שהלו"ז של בן אל תבורי עמוס מאוד, אבל אי אפשר להזניח את הבריאות.
השופט והזמר עבר ניתוח ברגל שהיה צריך לעשות ותוכנן מראש כמובן בהתאם ללו"ז המטורף שלו, מיד אחרי שירד מהופעה, תבורי נסע לבית החולים. ההליך הרפואי עבר בהצלחה, והזמר מרגיש טוב יותר. הוא פרסם בסטורי שלו תמונה מתאוששת מההחלמה, וכתב "דיכאון של החיים". בעוד ימים ספורים הגמר הגדול של "הכוכב הבא לאירוויזיון 2020" יתקיים - ותבורי צפוי להופיע בשידור החי כרגיל.

מיחסי הציבור של בן אל נמסר בתגובה:
"בן אל חש ברע, עבר ניתוח וכעת מרגיש נפלא".