mako
פרסומת

"טעיתי": אלכסה דול מתנצלת על ההאשמות הפוגעות

מספר ימים אחרי שעקצה באינסטגרם את הדוגמנית ירדן חי, שהתראיינה למגזין סוף השבוע של mako, אלכסה דול החליטה לחזור בה ופירסמה התנצלות: "זה לא נעים להיתקל בפוסט כזה וזה בטח לא המסר שאני רוצה להעביר לבנות שעוקבות אחרי"

יפעת הללי אברהם
פורסם:
אלכסה דול, ירדן חי
אלכסה דול, ירדן חי | צילום: מתוך האינסטגרם של אלכסה דול וירדן חי, instagram
הקישור הועתק

מספר ימים בלבד לאחר שפורסם, הראיון של ירדן חי למגזין סוף השבוע של mako ממשיך לעורר הדים, בעיקר בגלל ההתכתשות הפומבית שנוצרה ברשתות בינה לבין הדוגמנית אלכסה דול - וכעת מגיע שלב ההתנצלות.

הכל החל לפני מספר ימים, כשחי, דוגמנית פלאס סייז, סיפרה בראיון כי היא "מגיעה לאימונים עם אלכסה דול ועומדת בשורה הראשונה". דול, שקראה את הדברים, כתבה בתגובה בעמוד האינסטגרם שלה: "אני מפרגנת לך על הכתבה, אבל אנחנו לא מתאמנות יחד כבר שנתיים ממי. לא הבנתי". משם, כצפוי, הדברים החריפו.

חי לא נשארה חייבת ותוך זמן קצר ענתה בפוסט משלה, בו עקצה את דול, שלאחרונה עוברת הליך טרנספורמציה לגורו להעצמה נשית חיובית. "תודה רבה רבה על הפרגון", ענתה בציניות, "חשבתי שאת עכשיו בקטע של שינוי, אהבה וגוד ווייבס וכאלה. לך אני מאחלת קודם כל אהבה עצמית, כי רק אז תוכלי להעניק אהבה לאחרים".

מקורבים לדול מספרים כי היא הוצפה בתגובות ובהערות מצד אנשים שהעירו לה בעקבות הפוסט שכתבה, המענה של חי והכתבה שעלתה בנושא הסכסוך. בזמן שחלף מאז היא חשבה על מה שקרה והחליטה לחזור בה.

בעמוד האינסטגרם שלה היא פירסמה סטורי נוסף, ובו פנתה לחי: "רוצה להתנצל גם בפומבי, כי טעיתי. טעיתי כשבפזיזות החלטתי לפרסם את הכתבה שלך בתוספת עקיצה. זה לא נעים להיתקל בפוסט כזה וזה בטח לא המסר שאני רוצה להעביר לבנות שעוקבות אחרי.

פרסומת

"אני מחזיקה ממך כל כך. כל כך גאה בדרך שלך ובמסר שאת מעבירה לילדות. קיבלתי שיעור חשוב לחיים בזכותך אז תודה. ואת מדהימה ומהממת ואני מחכה לאימון משותף שלנו שוב בעתיד".

אלכסה דול מתנצלת, אוגוסט 2019
ההתנצלות. דול | צילום: צילום מסך