mako
פרסומת

ילדי הסלבס כובשים את עולם האופנה

אם עד עכשיו אופירה אסייג, סופיה מצ'טנר ורוברטו בן שושן התרגלו להיות באור הזרקורים, בזמן הקרוב הן יאלצו לחלוק אותו עם קרובי משפחתן, שמקבלים את הפרונט בקמפיינים חדשים. האם מדובר ביורשי העצר של תעשיית האופנה הישראלית?

יפעת הללי אברהם
פורסם:
קמפיין אופנה
צילום: יורי סימונוביץ
הקישור הועתק

ביום יום הם רגילים להיות בפרונט - לעשות איפור-שיער, ללבוש את מיטב הבגדים ולזרוח מול המצלמות, אך כעת הגיע תורם של בני משפחתם לככב בענק.

השבוע לא מעט ילדי (או אחיי) הסלבס החליטו לנצל את החופש הגדול קצת אחרת, ובזמן שחבריהם לכיתה בילו בקייטנת ספורט ונופש - הם הרגישו איך זה להפוך לכוכב ליום.

הראשונה מביניהם היא כמובן בתה של האישה המדוברת ביותר בתקופה האחרונה (שנייה אולי רק לעדן פינס) - אופירה אסייג. כזכור, רק לפני כשבוע סיפרנו לכם כי אמילי מנקין בת התשע נבחרה להוביל את קמפיין האופנה החדש של "הוניגמן קידס", וכבר אנחנו זוכים להצצה ראשונה. 

קמפיין אופנה
עושה לה טאץ' אפים אחרונים. אופירה ואמילי | צילום: יורי סימונוביץ

מנקין כמובן לא התייצבה לבד על הסט, אלא הגיעה לצד אמא, שכבר מנוסה בדבר או שניים ודאגה שהכל יילך כמתוכנן, רגע לפני שהקטנטונת תהפוך לדוגמנית מן המניין.

והיא לא לבד - במקביל התקיימו צילומים נוספים בכיכובם של ילדים מיוחסים ופוטוגניים לא פחות עבור הקמפיין החדש של רשת אופנת הילדים "קיווי". 

קמפיין אופנה
יורש העצר הבא של משפחת מצ'טנר? | צילום: בתיה בשיר

למקום הגיעו אלכס מצ'טנר (11), אחיה של הדוגמנית המצליחה סופיה מצ'טנר; צוק נאמן (13), אחיה של השחקנית ריף נאמן; וטליה (8.5) וסתיו (11), ילדיו של סוכן הדוגמניות רוברטו בן שושן. 

קמפיין אופנה
אנחנו מרגישים שכן | צילום: בתיה בשיר

האם מדובר ביורשי העצר הבאים של עולם הדוגמנות? עוד מוקדם לקבוע, אבל אם דוגמאות כאלה מהבית - לא נתפלא אם יכבשו את איילון כבר בשנים הקרובות.

קמפיין אופנה
הדור הבא. ריף וצוק נאמן | צילום: בתיה בשיר
קמפיין אופנה
הרוברטו'ז | צילום: בתיה בשיר
פרסומת